Κοινωνία Τοπικά Νέα

Θετική εξέλιξη στο θέμα της εξυπηρέτησης πτήσεων charter από το αεροδρόμιο “ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ”

Συνάντηση του Προέδρου του Συνδέσμου Ξενοδόχων Θράκης κ. Παλακίδη Απόστολου με τον Βουλευτή Έβρου κ. Δημοσχάκη Αναστάσιο για ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για θέματα τουρισμού.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης έγινε επικοινωνία με τον Διοικητή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας κ. Δριτσάκο Γ. σχετικά με το θέμα του ανεφοδιασμού στο αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης.

Εκ μέρους του επιβεβαιώθηκε η επίλυση του ζητήματος στο άμεσο μέλλον με νέα νομοθετική ρύθμιση ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για εξυπηρέτηση πτήσεων charter και επανατοποθέτηση της Αλεξανδρούπολης στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη.

Η προαναφερόμενη διευθέτηση έρχεται σε συνέχεια της προ μηνών ενημέρωσης που έγινε από τον ΣΞΘ προς τον κ Δημοσχάκη και την μετέπειτα πρωτοβουλία του ώστε να ξεπεραστεί η συγκεκριμένη αγκύλωση.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με εκτενή γνωστοποίηση των τρεχόντων θεμάτων που αφορούν στον τουριστικό κλάδο ενώ δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή στο θέμα των συνόρων.

Διαπιστώθηκε η αμέριστη συνεργασία και στήριξη εκ μέρους του κ. Δημοσχάκη ώστε στο άμεσο μέλλον να επιτραπεί η τουριστική διέλευση μέσω των βόρειων συνόρων της Θράκης τονίζοντας παράλληλα την ζωτική σημασία της εισόδου του Ορμενίου για τον τουριστικό ρεύμα από τις Βαλκανικές χώρες.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Κεραμέως: “Προτεραιότητα μας είναι να ανοίξουν τα σχολεία”

editor

Νέες καθυστερήσεις στους διαγωνισμούς για την πώληση των μετοχών στα λιμάνια Αλεξανδρούπολης & Ηγουμενίτσας

editor

Ροδόπη: Πιτσιρικάδες έκλεβαν συστηματικά δίκυκλα

editor