29 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Τεράστια είναι η προσφορά “αγάπης” από τους Εβρίτες για τους σεισμόπληκτους στην Ελασσόνα

Ισχυροί σεισμοί έχουν σημειωθεί στην Ελασσόνα εδώ και μέρες, με αποτέλεσμα πάρα πολλά σπίτια να έχουν εντελώς καταστραφεί, ενώ η γη δεν έχει σταματήσει να “τρέμει” εδώ και μέρες!

Στην δύσκολη αυτή κατάσταση η προσφορά των Εβριτών είναι πολύ μεγάλη καθώς η συγκέντρωση προϊόντων και αναγκαίων ειδών είναι πολύ μεγάλη.

Συγκεκριμένα εδώ και πέντε ημέρες μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στην πρόσκληση αλληλεγγύης του Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων Αλεξανδρούπολης, για τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης, με σκοπό να προωθηθούν στην περιοχή της πολύπαθης Ελασσόνας που πλήγηκε από τους σεισμούς, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό ουσιαστικά στην ανακούφιση και τη βοήθεια των δοκιμαζόμενων κατοίκων της.

Η συγκέντρωση ειδών πρόκειται να ολοκληρωθεί σήμερα, ημέρα Σάββατο, μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι μπορεί κάποιος να συνεχίσει την προσφορά του αλλά και το απόγευμα 18:00-20:00 στο εντευκτήριο του Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων Αλεξανδρούπολης που βρίσκεται επί της οδού 14ης Μαΐου 78 (τηλ. 2551022271).

Τα συγκεντρωμένα είδη, αφού φυσικά προστεθεί και η βοήθεια του ίδιου του συλλόγου, θα αποσταλούν στη Μητρόπολη Ελλασόνας για να μοιραστούν καταλλήλως. Τα έξοδα μεταφοράς όλων των προϊόντων στην Ελλασόνα είναι μια δωρεά των Βαγγέλη και Τούλα Μυτιληνού.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Σαμοθράκη: Ξεκίνησαν οι ασφαλτοστρώσεις στο οδικό δίκτυο του νησιού

editor

Αλεξανδρούπολη: Τι συντήρηση αναχωμάτων θα γίνει, με έκπτωση 70% από τον ανάδοχο;

editor

Επιτέλους ολοκληρώνεται το skatepark στην παραλιακή ζώνη Αλεξανδρούπολης (video)

editor
29/03/2024 13:08