25 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

Στην Αθήνα κατεβαίνει ο δήμαρχος της Ορεστιάδας για το ΚΥΤ Φυλακίου

Στην Αθήνα πρόκειται να βρεθεί αύριο ημέρα Πέμπτη, ο δήμαρχος της Ορεστιάδας κ.Βασίλης Μαυρίδης για να ενημερωθεί για τα σχέδια της Κυβέρνησης που αφορούν το ΚΥΤ Φυλακίου στον Έβρο αλλά και για την αύξηση της χωρητικότητας του ΠΡΟΚΕΚΑ.

Να υπενθυμίσουμε πως η Επιτροπή Αγώνα του Δήμου Ορεστιάδας, ήταν να πραγματοποιήσει συγκέντρωση στη πλατεία της Ορεστιάδας την προηγούμενη Παρασκευή αλλά με την ανακοίνωση των νέων σχεδίων από την πλευρά της Κυβέρνησης, η Επιτροπή Αγώνα έκρινε σωστό να αναβάλλουν την συγκέντρωση διαμαρτυρίας μια εβδομάδα μετά για να δώσουνε λίγο χρόνο στους υπεύθυνους με σκοπό να ενημερώσουν τους τοπικούς φορείς με λεπτομέρειες επί του θέματος.

Όσον αφορά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, θα πραγματοποιηθεί κανονικά την Παρασκευή 12 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι στη Πλατεία της Ορεστιάδας για το ΚΥΤ Φυλακίου στον Έβρο. Την ίδια μέρα θα πραγματοποιήσει στάση εργασίας ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ορεστιάδας για δύο ώρες για να δείξει και αυτός με την σειρά ότι “στέκεται” στο πλευρό όλων των Εβριτών.

Στην αυριανή συνάντηση του δημάρχου της Ορεστιάδας στην Αθήνα πιθανολογείται να είναι παρόντες οι Υπουργοί Μετανάστευσης και Ασύλου και Προστασίας του Πολίτη Ν. Μηταράκης και Μ. Χρυσοχοϊδης αλλά και στελέχη των υπουργείων Εσωτερικών και Εθνικής Άμυνας.

Φ.Δ.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Έκτακτο Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας υπό τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας για την πυρκαγιά στο Παπίκιο Όρος

editor

Τι συμβαίνει στην Ουκρανία; Μάθε μπαλίτσα από τους άρχοντες!

editor

Αδελφοποίηση Πόλης Roman με Δήμο Σαμοθράκης

editor
25/04/2024 14:36