28 Μαρτίου, 2023
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Αστυνομικός της Ο.Π.Κ.Ε απέτρεψε αυτοκτονία στο Π.Γ.Ν Αλεξανδρούπολης

Μόνο πράξη ηρωισμού μπορεί να θεωρηθεί η αντίδραση του αστυνομικού της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε) που βρισκόταν για προσωπικούς λόγους στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης σήμερα το βράδυ.

Ήταν λίγο μετά τις οχτώ (20:00) όταν στο παράθυρο του τρίτου ορόφου σκαρφάλωσε μία νεαρή γυναίκα νοσηλευόμενη, έχοντας την πρόθεση να πέσει στο κενό.

Εκείνη την ώρα στην είσοδο του νοσοκομείου ο αστυνομικός με τη σύζυγό του αντιλήφθηκαν την νεαρή κοπέλα που είχε ανεβεί στο παράθυρο και σύμφωνα με τον ίδιο, αντέδρασαν άμεσα προκειμένου να την αποτρέψουν να πηδήξει από το παράθυρο.

Διατηρώντας την ψυχραιμία του το ζευγάρι, ο μεν αστυνομικός κρατούσε απασχολημένη τη νεαρή κοπέλα, η δε σύζυγός του καλούσε σε βοήθεια το Ε.Κ.Α.Β και όποιον άλλον μπορούσε να βοηθήσει.

Το αποτέλεσμα ήταν αίσιο, καθώς ένας συντηρητής του ορόφου, έσπευσε στο σημείο και με γρήγορες κινήσεις την τράβηξε μέσα από το παράθυρο.

Πάντως σύμφωνα με τον ίδιο τον αστυνομικό, η νεαρή κοπέλα ήτανε σε απόγνωση και έδειχνε ιδιαίτερα αποφασισμένη να δώσει τέλος στη ζωή της!

Ένα μεγάλο μπράβο για το θάρρος και την ψυχραιμία που επέδειξαν οι συμπολίτες μας και αποσόβησαν τη μοιραία πράξη της κοπέλας.

ΣΚ

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Αναστολή λειτουργίας του κέντρου κοινότητας και παραρτήματος Ρομά

admin

6 καταστήματα εστίασης στην Αλεξανδρούπολη έκαναν τζίρο εν μέσω απεργίας του κλάδου τους!

editor

Συγκίνησε η ομάδα Ζευς στη στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη

editor
28/03/2023 3:04