Κοινωνία Τοπικά Νέα

Αστυνομικός της Ο.Π.Κ.Ε απέτρεψε αυτοκτονία στο Π.Γ.Ν Αλεξανδρούπολης

Μόνο πράξη ηρωισμού μπορεί να θεωρηθεί η αντίδραση του αστυνομικού της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε) που βρισκόταν για προσωπικούς λόγους στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης σήμερα το βράδυ.

Ήταν λίγο μετά τις οχτώ (20:00) όταν στο παράθυρο του τρίτου ορόφου σκαρφάλωσε μία νεαρή γυναίκα νοσηλευόμενη, έχοντας την πρόθεση να πέσει στο κενό.

Εκείνη την ώρα στην είσοδο του νοσοκομείου ο αστυνομικός με τη σύζυγό του αντιλήφθηκαν την νεαρή κοπέλα που είχε ανεβεί στο παράθυρο και σύμφωνα με τον ίδιο, αντέδρασαν άμεσα προκειμένου να την αποτρέψουν να πηδήξει από το παράθυρο.

Διατηρώντας την ψυχραιμία του το ζευγάρι, ο μεν αστυνομικός κρατούσε απασχολημένη τη νεαρή κοπέλα, η δε σύζυγός του καλούσε σε βοήθεια το Ε.Κ.Α.Β και όποιον άλλον μπορούσε να βοηθήσει.

Το αποτέλεσμα ήταν αίσιο, καθώς ένας συντηρητής του ορόφου, έσπευσε στο σημείο και με γρήγορες κινήσεις την τράβηξε μέσα από το παράθυρο.

Πάντως σύμφωνα με τον ίδιο τον αστυνομικό, η νεαρή κοπέλα ήτανε σε απόγνωση και έδειχνε ιδιαίτερα αποφασισμένη να δώσει τέλος στη ζωή της!

Ένα μεγάλο μπράβο για το θάρρος και την ψυχραιμία που επέδειξαν οι συμπολίτες μας και αποσόβησαν τη μοιραία πράξη της κοπέλας.

ΣΚ

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Δάφνη Χαλκιά – Σταυράκη: «Θέλω η Σαμοθράκη να ‘χαμογελάσει’ και πάλι» (pics)

admin

Ιατρικός Σύλλογος Έβρου: Ενημέρωση για την Άυλη συνταγογράφηση – Οδηγίες προς πολίτες

admin

Α. Τσώνης: Ανοίγουν τα σύνορα του Προμαχώνα και της Νυμφαίας

editor