13 Αυγούστου, 2022
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

Αλεξανδρούπολη: Άγνωστοι έριξαν κόκκινη μπογιά στο σπίτι βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας

Κόκκινη μπογιά έριξαν σήμερα τα ξημερώματα άγνωστοι δράστες στην πρόσοψη του σπιτιού του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στον Έβρο Σταύρου Κελέτση με την αστυνομία να έχει ήδη ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Να σημειωθεί ότι τον τελευταίο καιρό είναι πολύ συχνή αυτού του είδους οι επιθέσεις σε αρκετά πολιτικά γραφεία βουλευτών της Κυβερνήσης ανά την Ελλάδα.

Μάλιστα όλες οι επιθέσεις συνδέονται με την υπόθεση Κουφοντίνα και για τον λόγο αυτό η Νέα Δημοκρατία είχε σχολιάσει: «Οι υποστηρικτές τού κατά συρροή δολοφόνου Δ. Κουφοντίνα συνεχίζουν να προκαλούν κάθε δημοκρατικό πολίτη με τις τραμπούκικες ενέργειές τους».

«Οι διαρκείς επιθέσεις τους διεκδικώντας προνομιακή μεταχείριση για τον καταδικασμένο για 11 δολοφονίες, δεν τρομοκρατούν κανέναν. Η Δημοκρατία και το κράτος δικαίου ούτε τρομοκρατούνται, ούτε εκβιάζονται».

Υπενθυμίζεται ότι πριν δύο εβδομάδες άγνωστοι είχαν ρίξει κόκκινη μπογιά και τρικάκια στο Ειρηνοδικείο της Αλεξανδρούπολης, με τα τρικάκια να φέρουν συνθήματα υπεράσπισης του πάλαι ποτέ αρχηγού της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα.

Σ.Κ

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

1100 κιλά όστρακα έβγαιναν από το Δέλτα Έβρο.

admin

Μιχαηλίδης: Εκτός ελέγχου πλέον η κατάσταση με όσους ποδηλατούν επάνω στα πεζοδρόμια.

editor

Αλεξανδρούπολη: Σύλληψη διακινητή μετά από πρόσκρουση του αυτοκινήτου που οδηγούσε σε δύο οχήματα

editor
13/08/2022 14:42