28 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Ξεσήκωσε αντιδράσεις η άφιξη του αμερικάνικου πλοίου στην Αλεξανδρούπολη: Στους δρόμους το ΚΚΕ (video)

«Η Αλεξανδρούπολη λιμάνι των λαών και όχι ορμητήριο των ιμπεριαλιστών», το μήνυμα που έστειλε η συμβολική κινητοποίηση του ΚΚΕ στην πόλη.

Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, η ΤΕ Έβρου του Κόμματος προχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης σε συγκέντρωση στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης, συνεχίζοντας τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες ενάντια “στην μετατροπή της πόλης σε ορμητήριο πολέμου – μέσα και από την αξιοποίηση των υποδομών όπως το λιμάνι, το αεροδρόμιο και το οδικό και σιδηροδρομικό δίκτυο της περιοχής – για την γιγαντιαία άσκηση των ΑμερικανοΝΑΤΟϊκών» στη συνοριογραμμή με τη Ρωσία, η οποία αποτελεί «πρόβα πολέμου»” όπως αναφέρει η ανακοίνωση τους.

Μετά την συμβολική συγκέντρωση, τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ συνέχισαν την πορεία που πέρασε από αρκετούς κεντρικούς δρόμους της πόλης, όπως και από τις πύλες του λιμανιού όπου βρίσκεται δεμένο το γιγαντιαιο μεταγωγικό «ARC ENDURANCE».

Φωνάζοντας συνθήματα όπως: «Κάναν το λιμάνι στρατόπεδο τους και ο λαός μας γίνεται στόχος των εχθρών τους» και «στους αγωγούς κυλάει το αίμα των λαών, αυτές είναι οι επενδύσεις των ιμπεριαλιστών» μετέφεραν το μήνυμα στο λαό της περιοχής.

Δείτε το video που ακολουθεί από την χθεσινή συμβολική κινητοποίηση:

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Συμμετοχή στην τηλεδιάσκεψη με τον υφυπουργό Αθλητισμού, τον Γ.Γ. και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας

admin

Σαμοθράκη: Συνεχίζεται εντατικά η ασφαλτόστρωση του οδικού δικτύου στο νησί (ΒΙΝΤΕΟ+φωτό)

editor

Αλεξανδρούπολη: Η επίσκεψη και οι συναντήσεις της Γιάννας Αγελλοπούλου-Δασκαλάκη με δήμαρχο και θεσμικούς

editor
28/03/2024 22:35