28 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Ξεχάστε για σήμερα την οδό Βενιζέλου στην Αλεξανδρούπολη: Κλειστή ανά διαστήματα για την απομάκρυνση των ημιυπόγειων κάδων

Έκτακτα μέτρα κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης προκειμένου να ολοκληρωθεί η απομάκρυνση των ημιυπόγειων κάδων σύμμεικτων απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Συγκεκριμένα, θα αποκλειστεί σταδιακά η κυκλοφορία επί της οδού Βενιζέλου ανα διαστήματα:

Στην πρώτη φάση θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της κυκλοφορίας στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου από την διασταύρωσή της με την οδό Σαράντα Εκκλησιών έως την διασταύρωσή της με την οδό Μητροπολίτου Ιωακείμ.

Στην δεύτερη φάση των εργασιών θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της κυκλοφορίας στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου από την διασταύρωσή της με την οδό Μαζαράκη έως την διασταύρωσή της με την οδό 14ης Μαΐου.

Στην τρίτη φάση των εργασιών θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της κυκλοφορίας στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου από την διασταύρωσή της με την οδό Ίωνος Δραγούμη έως την διασταύρωσή της με την οδό Κομνηνών.

Στην τέταρτη φάση των εργασιών θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της κυκλοφορίας στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου από την διασταύρωσή της με την οδό Κομνηνών έως την διασταύρωσή της με την οδό Μοσχονησίων.

Στην πέμπτη φάση των εργασιών θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της κυκλοφορίας στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου από την διασταύρωσή της με την οδό Μοσχονησίων έως την διασταύρωσή της με την οδό Σκρά.

Στην έκτη φάση των εργασιών θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της κυκλοφορίας στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου από την διασταύρωσή της με την οδό 14η Μαΐου έως την διασταύρωσή της με την οδό Ιωακείμ Καβύρη και

Στην έβδομη φάση των εργασιών θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της κυκλοφορίας στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου από την διασταύρωσή της με την οδό Ιωακείμ Καβύρη έως την διασταύρωση της με την οδό Ίωνος Δραγούμη.

Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά το χρονικό διάστημα των εργασιών θα πραγματοποιείται από παρακείμενους οδούς.

Οι ανωτέρω εργασίες ξεκίνησαν στις 7 σήμερατο πρωί και δίνεται διορία 24 ωρών για την ολοκλήρωσή τους.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Δύο νέοι θάνατοι από κορονοϊό: Κατέληξαν δύο άνδρες στο ΠΓΝΑ

editor

H Gruppo Cucine πραγματοποίησε την πρώτη δενδροφύτευση 1.000 δέντρων με τη We4all

admin

Έως τις 8 Σεπτεμβρίου η προθεσμία για την υποβολή δικαιολογητικών για πρόσληψη επαγγελματιών οπλιτών στις Ένοπλες Δυνάμεις

editor
28/03/2024 14:46