25 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Σε Ταξίαρχο της Ελληνικής Αστυνομίας προήχθη ο Εβρίτης Γεώργιος Κεβόπουλος

Στον βαθμό του Ταξίαρχου της Ελληνικής Αστυνομίας, προήχθη κατά τις πρόσφατες αστυνομικές κρίσεις ο Εβρίτης Γιώργος Κεβόπουλος και παράλληλα τοποθετήθηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Χίου, ως Διευθυντής, στο νησί που έχει υπηρετήσει αρκετά χρόνια και σε διάφορες θέσεις.

Ο κ.Κεβόπουλος κατάγεται από το χωριό Αμφιτρίτη που βρίσκεται λίγο έξω από την Αλεξανδρούπολη. Γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη το 1963. Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες και ένα γιο. Το 1997 μπήκε στην ΕΛ.ΑΣ. Έως το 1990 υπηρέτησε στο Α.Τ. Καρδαμύλων. Το 1990 φοίτησε στη Σχολή Αρχιφυλάκων. Την περίοδο 1991-92 υπηρέτησε στο Α.Τ. Θυμιανών.

Ακολούθησε η Σχολή Αξιωματικών και η θητεία στο Α.Τ. Αλεξανδρούπολης. Την περίοδο 1997-2002 ήταν εκπαιδευτής στη Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής. Από το 2002 υπηρετεί  στη Χίο. Έχει διατελέσει διοικητής του ΤΔΝ, διοικητής της Ασφάλειας και βοηθός Αστυνομικού Διευθυντή έχοντας πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του, ακόμα και στο δύσκολο ζήτημα της διαχείρισης του προσφυγικού

Από το 2018 ήταν Αστυνομικός Διευθυντής Χίου, αλλά το 2019 αποσπάστηκε στην Αθήνα ως σύνδεσμος της ΕΛ.ΑΣ με το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου. Αποσπάστηκε επίσης στην αστυνομική διεύθυνση Βορειοανατολικής Αττικής στο Μαρούσι, στην συνέχεια στην διεύθυνση προμηθειών και αργότερα στο κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ. Τώρα που προήχθη σε Ταξίαρχο, ο συμπατριώτης μας αξιωματικός επιστρέφει επικεφαλής και πάλι στην Αστυνομική Διεύθυνση Χίου.

Πηγή: Evros-news.gr

Related posts

ΔΕΥΑ Δήμου Αλεξανδρούπολης: Μέτρα πρόληψης λόγω κορωνοϊού

admin

Έρχεται η δεύτερη ψηφιακή μετάβαση από Digea και ΕΡΤ και στον Έβρο

editor

Συνέδριο στην Κομοτηνή με θέμα τη συμβολή των ΗΠΑ στην ανάπτυξη της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

editor
25/04/2024 8:29