29 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Ενεργειακή & λειτουργική αναβάθμιση σε σχολείο και νηπιαγωγείο του δήμου Ορεστιάδας

Στο 2ο Δημοτικό Σχολείο και στο 6ο Νηπιαγωγείο του δήμου Ορεστιάδας θα πραγματοποιηθεί ενεργειακή και λειτουργική αναβάθμιση.

Πραγματοποιήθηκε η ένταξη του συγκεκριμένου έργου στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» του «Πράσινου Ταμείου».

Συγκεκριμένα αναρτήθηκε και η απόφαση με δελτίο τύπου: “Ανακοινώθηκε από την Διοίκηση του Πράσινου Ταμείου η ένταξη του έργου με τίτλο « Εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης του 2ου Δημοτικού και του 6ου Νηπιαγωγείου Δήμου Ορεστιάδας».

Η πρόταση του έργου κατατέθηκε από τον Δήμο Ορεστιάδας στο Πράσινο Ταμείο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για το χρηματοδοτικό πρόγραμμα «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» στον Άξονα Προτεραιότητας 1 «Αστική Αναζωογόνηση» στις 15 Ιανουαρίου του 2021 και η ένταξή του ανακοινώθηκε άμεσα εντός ενός μηνός από την υποβολή της.

Το έργο αφορά την ενεργειακή αλλά και λειτουργική αναβάθμιση των συγκεκριμένων σχολικών μονάδων και είναι συνολικού προϋπολογισμού 957.899,60 € εκ των οποίων τα 388.475,00 € χρηματοδοτούνται από το Πράσινο Ταμείο και τα 569.424,6 € από πόρους του Δήμου”.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Υπόθεση βιασμού Γεωργίας Μπίκα: Αρνητικά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων

editor

20 εκατομμύρια ευρώ για το Εξοικονομώ κατ’ Οίκον από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας ΑΜΘ

admin

Αύριο και μεθαύριο το βράδυ κορυφώνονται στην Ελλάδα οι Περσείδες

editor
29/03/2024 0:13