20 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Όλα τα κλειδιά των καταστημάτων εστίασης “παραδόθηκαν” στο Σωματείο της Αλεξανδρούπολης

Συμβολική μέρα για την εστίαση σήμερα, καθώς σε όλες τις πόλεις της χώρας πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της παράδοσης κλειδιών των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Στην πιο δύσκολη εποχή της εστίασης ο κλάδος έδωσε βροντερό παρόν σε όλες τις πόλεις δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την δεινή κατάσταση που βρίσκονται όλοι οι επαγγελματίες.

Στην Αλεξανδρούπολη η μέρα ήταν διπλά σημαντική καθώς λειτούργησαν για πρώτη φορά τα γραφεία του Σωματείου επί της οδού Βισβύζη 52 (ακολουθεί σχετικό video), σηματοδοτώντας μία νέα αρχή στις προσπάθειες που γίνονται για εξορθολογισμό του κλάδου αλλά και τον αγώνα στήριξης των επαγγελματιών στην επί Covid εποχή.

Αύριο τα 273 κλειδιά επιχειρήσεων που παραδόθηκαν στα γραφεία του Σωματείου, θα ταξιδέψουν για την Αθήνα όπου με όλα τα υπόλοιπα των πόλεων της χώρας θα παραδοθούν σε μία συμβολική κίνηση στο Μέγαρο Μαξίμου της επόμενες μέρες. Ας ελπίσουμε η κίνηση αυτή να είναι αρκετή ώστε να δείξει την δυσχερή κατάσταση που βρίσκονται οι επαγγελματίες του κλάδου.

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΩΜΙΚΟΥΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ

Νωρίτερα σήμερα:

Οι επιχειρηματίες του κλάδου της εστίασης στην πόλη της Αλεξανδρούπολης παρέδωσαν τα κλειδιά από τις επιχειρήσεις τους ως ένδειξη διαμαρτυρίας ως προς τα μέτρα της Κυβέρνησης, που τους “κρατά” κλειστούς σε όλους τους μήνες της καραντίνας!

Πολλοί ήταν οι επιχειρηματίες της Αλεξανδρούπολης που πήγαν στα γραφεία για να παραδώσουν τα κλειδιά αλλά και για να υπογράψουν τη σχετική “Δήλωση πρώην επαγγελματία Εστίασης”.

Πρόκειται για μια συμβολική κίνηση καθώς όλο αυτό το διάστημα τα ρολά από τα καταστήματα της εστίασης δεν έχουν ανέβει ούτε για μια ημέρα, ενώ το λιανεμπόριο έχει επανέλθει κανονικά στην καθημερινότητα του.

Σχετικό video:

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Χρυσοχοΐδης: Μηχανήματα και εργάτες δούλεψαν μέσα στα χιόνια για να ολοκληρωθεί ο φράχτης μέχρι τον Απρίλιο

editor

Μήνυμα της Ε.Ε. από τον Έβρο: Η Ελλάδα είναι η δική μας ευρωπαϊκή ασπίδα – Όλα όσα ανέφεραν στην συνέντευξη τύπου

admin

Αύξηση κατά 1.500.000 ευρώ της χρηματοδότησης του ΔΠΘ από την Περιφέρεια Α.Μ.Θ.

editor
20/04/2024 8:05