23 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

“Στο πόδι” όλος ο Έβρος για το ΚΥΤ Φυλακίου!(video)

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε από νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας στην κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας προκειμένου να βροντοφωνάξει ένα μεγάλο ΟΧΙ στα σχέδια της Κυβέρνησης αναφορικά με το ΚΥΤ Φυλακίου.

“ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΟΜΗ” είναι το σύνθημα Συλλόγων, Φορέων αλλά και απλών πολιτών οι οποίοι έδωσαν ένα δυναμικό παρών κρατώντας πανό με συνθήματα περιμένοντας την άφιξη του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη στο Δημαρχείο της Ορεστιάδας.

Ο Υπουργός πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στον νομό Έβρου και στο πλαίσιο αυτής αναμένεται να επισκεφτεί και το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ), στο Φυλάκιο Έβρου.

Ανάμεσα στο πλήθος του κόσμου, ο Αγροτικός και Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης, ο Σύλλογος Αινήσιο Δέλτα Έβρου και ο Αγροτικός Σύλλογος Σουφλίου, οι οποίοι εχθές με κοινή τους ανακοίνωση δήλωσαν  την κατηγορηματική τους αντίθεση στα εφιαλτικά σχέδια της Κυβέρνησης να δημιουργήσει νέα δομή φιλοξενίας παράτυπων μεταναστών στο Φυλάκιο Έβρου.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Ορεστιάδα: Σύλληψη ημεδαπού διωκόμενου με Ένταλμα Σύλληψης

editor

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Παρέμβαση στην περιοχή των Δικέλλων για να απομακρυνθούν σκουπίδια και κλαδιά

admin

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Η Ελλάδα δεν έχει κάνει και δεν θα κάνει ποτέ εκπτώσεις σε ζητήματα που αφορούν στο Κράτος Δικαίου

editor
23/04/2024 18:45