15 Αυγούστου, 2022
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Η “Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Εφετείου Θράκης” ευχαριστεί τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις που τους στήριξαν

Η κάθε προσφορά βοήθειας μπορεί να σώσει έναν συνάνθρωπό μας. Στην δύσκολη εποχή που ζούμε η κοινωνική ευθύνη, η προσφορά και η ευαισθησία είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα. Πολλοί άνθρωποι και επιχειρήσεις του Έβρου βοήθησαν το έργο της ΕΠΑΘ η οποία έχει υπό την επίβλεψη και την προστασία της παιδιά που αντιμετωπίζουν πολλαπλά προβλήματα.

Πρόκειται για παιδιά που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας και είναι πολύ σημαντικό να μας έχουνε δίπλα τους. Μόνο μέσα από την συλλογική προσπάθεια και την αλληλεγγύη μπορεί να αντιμετωπιστεί αυτό το βιοτικό επίπεδο των συνανθρώπων μας.

Η βοήθεια του Έβρου στο έργο της ΕΠΑΘ ήταν μεγάλο για τον λόγο αυτόν η ΕΠΑΘ ευχαριστεί όλους τους ανθρώπους με το παρακάτω δελτίο τύπου:

“Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Εφετείου Θράκης θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμότατες ευχαριστίες μας για το ενδιαφέρον σας προσφέροντας για τα παιδιά που στηρίζει η ΕΠΑΘ και χρήζουν βοήθειας.
Η βοήθειά σας είναι εξαιρετικά πολύτιμη ειδικότερα σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για όλους.

Η αξιόλογη αυτή ενίσχυση μας δίνει ιδιαίτερη χαρά και τιμά το έργο της Ε.Π.Α.Θ , που βρίσκεται στον καθημερινό αγώνα για τα παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Ως Ε.Π.Α.Θ είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες για το ανθρώπινο πνεύμα και την ευαισθησία που δείχνετε στα προβλήματα και στις ανάγκες των παιδιών που στηρίζουμε. Από την πλευρά μας , είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε βοήθεια ή υπηρεσία να σας παρέχουμε , στα πλαίσια των δράσεων και σκοπών της Ε.Π.Α.Θ.
Ευχαριστούμε

1) Την ΕΝΩΣΗ ΦΕΡΩΝ ΑΕ και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Λάζαρο Κιτσικίδη και τα μέλη της για τα τρόφιμα που προσφέρουν στα παιδιά της ΕΠΑΘ.

2) Την ΑΙΓΑΙΟΝ ΟΙΛ ΑΕ « AEGEAN OIL» και τον διευθυντή της στην Αλεξανδρούπολη κ. Πιστόλα .

3) Την Εταιρία «ΤΙΑΚΑ Ο.Ε.» και όλα τα μέλη για την προσφορά τους σε κρέας σε όλα τα παιδιά της ΕΠΑΘ .

4) Την εταιρία ΠΙΝΔΟΣ ΤΡΟΦΟΔΙΑΝΟΜΗ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ που φροντίζει για την σίτιση των παιδιών παρέχοντας φρέσκα κοτόπουλα , καθώς και το κρεοπωλείο του κ. Δημητρίου Σιώπη στην Αλεξανδρούπολη.

5) Ακολούθως ευχαριστούμε τον Πρόεδρο των ΑΧΕΠΑ κ. Απόστολο Κυριακίδη καθώς και τον Πρόεδρο της επιτροπής φιλανθρωπίας των ΑΧΕΠΑ HJ 21 Δημόκριτος Αλεξανδρούπολης, κ. Γιάννη Σαρρίδη και τα μέλη κ. Παζβάντη Φίλιππο και κ. Χαβιάρα Κωνσταντίνο για τις δεκάδες δωροεπιταγές που πρόσφεραν στα απιδιά της ΕΠΑΘ.

6) Τους ζαχαροπλάστες της πόλης μας που γλύκαναν απολαυστικά τα παιδιά μας

i) «Rivage» , κ. Χαράλαμπο Τσαγγαλίδη
ii) «MOKA» , κ. Κεϊβανίδη
iii) «Σπίτι του Γλυκού»
iv) «Pasta Flora»
v) «ΓΛΥΚΑΚΙ»
vi) «Cake gallery»
vii) «Μέλισσα»
viii) «Χαρά»

7) Την Ελένη Τριανταφυλλίδου για την προσφορά της σε είδη παιδικού ρουχισμού, μάσκες, αντισηπτικά καθώς και σε άλλα είδη φαρμακείου για την προστασία από τον COVID-19.

8) Τον κ. Απόστολο Φωτιάδη για τα βιβλία που πρόσφερε σε παιδιά της ΕΠΑΘ.

Σας ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά εκ μέρους των παιδιών που εκπροσωπούμε και ελπίζουμε ότι θα συνεχίσετε να είσαστε κοντά μας στο μέλλον , για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε το δύσκολο , αλλά τόσο ανθρώπινο έργο μας”.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Επίσκεψη στον Περιφερειάρχη ΑΜΘ του Διοικητή της 1ης Στρατιάς

editor

Διδυμότειχο: Δημοπρατείται δημοτικό ακίνητο για χρήση ως “Επιχείρηση μαζικής εστίασης & αναψυχής”

editor

Όλα τα νεότερα για τους δύο κατασκόπους από την Θράκη – Τι ανακάλυψαν στα κινητά τους

editor
15/08/2022 10:22