18 Ιουλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης στηρίζει τους ανήμπορους και τους ηλικιωμένους

Οι εμβολιασμοί για τους ηλικιωμένους συνεχίζονται σε όλη την Ελλάδα ενώ ο Δήμος Αλεξανδρούπολης “στέκεται” στον πλευρό των ανήμπορων και των μοναχικών ηλικιωμένων με διπλή δράση που έχει ως στόχο την διευκόλυνση τους.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της Εθνικής Εκστρατείας εμβολιασμού για την COVID-19, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης τίθεται στην υπηρεσία των ηλικιωμένων δημοτών προκειμένου να διευκολύνει τη μετακίνησή τους προς και από το εμβολιαστικό κέντρο. Μέσω του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» του Πολυκοινωνικού, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης αναλαμβάνει τη συνοδεία ηλικιωμένων ανήμπορων και μοναχικών ανθρώπων στο εμβολιαστικό κέντρο της περιοχής μας.

Όσοι επιθυμούν να εξυπηρετηθούν από τις υπηρεσίες του Πολυκοινωνικού Δήμου Αλεξανδρούπολης, θα πρέπει προηγουμένως να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2551026298 για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους.

Ενώ παράλληλα λειτουργεί το Φυσικοθεραπευτήριο στον χώρο του Β’ ΚΑΠΗ Αλεξανδρούπολης.

Αναλυτικότερα ανακοινώνεται από το Πολυκοινωνικό του Δήμου Αλεξανδρούπολης ότι στο Φυσικοθεραπευτήριο του Πολυκοινωνικού επί της Καρτάλη 2 στον χώρο του Β’ΚΑΠΗ, 2ος όροφος, διενεργούνται δωρεάν φυσικοθεραπείες μετά από ιατρική γνωμάτευση για όλα τα μέλη του ΚΑΠΗ, καθώς και για  όσους συμπολίτες τελούν σε ένδεια (δικαιούχοι κοινωνικού εισοδήματος αλληλεγγύης) ή είναι ανασφάλιστοι.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2551021017.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Βγήκαν τα στοιχεία της Απογραφής: 10.432.481 είναι ο μόνιμος πληθυσμός της Ελλάδας

editor

Θέση εργασίας στη Δομή Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων «Έλλη» στην Αλεξανδρούπολη

admin

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έντονων καιρικών φαινομένων (πλημμύρες και βροχόπτωση) στους Δήμους Αλεξανδρούπολης και Σουφλίου

editor
18/07/2024 16:59