25 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία

Ο εορτασμός των 100 χρόνων λειτουργίας του Επιμελητηρίου Έβρου & οι βραβεύσεις (video)

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Ιανουαρίου η διαδικτυακή εκδήλωση του Εμπορικού Επιμελητηρίου Έβρου για τον απολογισμό του 2020.

Ήταν μια διαφορετική εκδήλωση που σήμανε την έναρξη επετειακών εκδηλώσεων, καθώς φέτος  το Επιμελητήριο Έβρου συμπληρώνει 100 χρόνια παρουσίας στην οικονομική, επιχειρηματική και κοινωνική ζωή του τόπου.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης όπως κάθε χρόνο απενεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες, μόνο που φέτος οι βραβεύσεις του Επιμελητηρίου είχαν μια διαφορετική χροιά.

Συγκεκριμένα επέλεξε να τιμήσει τους ανθρώπους που εργάστηκαν ώστε το επιχειρηματικό περιβάλλον αλλά και συνολικά η τοπική μας κοινωνία να παραμείνει ασφαλή.

Ειδικότερα απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες:

Στο Σωματείο του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, την πλακέτα παρέλαβε ο πρόεδρος εργαζομένων του ΠΓΝΑ Χριστόδουλος Μεντίζης.

Στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, την πλακέτα παρέλαβε η Πρόεδρος των Εργαζομένων του ΓΝΔ Έφη Μπουζτίκα.

Στους Συνοριακούς Φύλακες Έβρου, την πλακέτα παρέλαβε ο Πρόεδρος των Συνοριακών Φυλάκων Έβρου Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς.

Στους Αστυνομικούς Υπαλλήλους Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας, τις πλακέτες παρέλαβαν ο Πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης  Χρήστος Τουφάκης και ο Πρόεδρος της ΑΥΟ Ηλίας Ακίδης.

Τέλος το Επιμελητήριο τίμησε τους  άνδρες και τις γυναίκες του Ελληνικού Στρατού όχι μόνο για την προσφορά τους στην διαχείριση της μεταναστευτικής κρίσης τον περασμένο Μάρτιο αλλά και διαχρονικά. Όλοι και όλες τιμήθηκαν από το Επιμελητήριο Έβρου με απόδοση των αντίστοιχων πλακετών στη 12η και 16η Μεραρχία Πεζικού που εδρεύουν σε Αλεξανδρούπολη και Διδυμότειχο.

Ακουλουθεί το video με τις βραβεύσεις και παρακάτω ολόκληρη η εκδήλωση όπως μεταδόθηκε ζωντάνα:

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Τι κάνουμε αν δούμε ένα φίδι: Ποια είναι επικίνδυνα, πώς αντιμετωπίζουμε το τσίμπημα;

editor

Σύλληψη διακινητών ,οι οποίοι προωθούσαν μη νόμιμους μετανάστες

admin

Σουφλί: Ο δήμος δεν δέχεται παιχνίδια «Made in Turkey» στις παιδικές χαρές του

editor
25/04/2024 13:58