29 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

122 άτομα εξετάστηκαν εχτές στον Δήμο Αλεξανδρούπολης – Τι έδειξαν τα αποτελέσματα

Συνεχίζονται τα rapid test στον Δήμο Αλεξανδρούπολης για την καλύτερη θωράκιση του δήμου ενάντια στον κορονοϊό. Πλέον καθημερινά όσοι πολίτες το επιθυμούν μπορούν να εξετάζονται στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Αλεξανδρούπολης.

Συγκεκριμένα από την Τρίτη 19 Ιανουαρίου πραγματοποιούνται δωρεάν δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης της νόσου covid_19 από Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Αλεξανδρούπολης. Χτες πρώτη ημέρα διενέργειας των ελέγχων προσήλθαν και εξετάστηκαν 53 άτομα. Όλα τα δείγματα που ελήφθησαν ήταν αρνητικά.

Τα τεστ διενεργούνται καθημερινά, ώρες 9.00 π.μ. έως 13.00 και εντάσσονται στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης για την αντιμετώπιση και τη μείωση της εξάπλωσης της νόσου covid_19.

Παράλληλα δωρεάν τεστ κατά του κορονοϊού έγιναν και στην περιοχή Τέρμα Άβαντος την Τρίτη 19.01.2021, όπου και εξετάστηκαν 69 άτομα συνολικά. Όλα τα δείγματα ήταν αρνητικά.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Μεταξύ 16ης και 18ης Ιανουαρίου ο Μηταράκης στον Έβρο – Ανοιχτό το ενδεχόμενο συζήτησης εναλλακτικού σεναρίου

editor

Επεκτείνεται το δικαίωμα αναγνώρισης 5 ετών ως χρόνος πραγματικής συντάξιμης υπηρεσίας, για το σύνολο των στελεχών των ΕΔ

editor

Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής μίλησε για την εργαλειοποίηση του προσφυγικού στον Έβρο

editor
29/03/2024 16:28