Κοινωνία Τοπικά Νέα

Οργή στον κόσμο της εστίασης: “Το επόμενο Υπουργικό Συμβούλιο να πραγματοποιηθεί στην περιοχή της Κοζάνης ή ακόμα και του Έβρου”

Άνθρωποι της εστίασης εκφράζουν την αγανάκτησή τους για τους χειρισμούς της κυβέρνησης και τις διαρροές περί ανοίγματος της εστίασης μόνο σε εξωτερικούς χώρους με θερμάστρες στην καρδιά του χειμώνα!

Με μια καυστική ανακοίνωση δίνουν την δική τους απάντηση και προτείνουν το επόμενο Υπουργικό Συμβούλιο να πραγματοποιηθεί στην περιοχή της Κοζάνης ή ακόμα και του Έβρου.

«Σταματήστε να παίζετε με τις ζωές μας! Η εστίαση υποφέρει και εσείς σχεδιάζετε χωρίς σχέδιο και στην τύχη,το μέλλον του κλάδου. .Ποια είναι επιτέλους η πρόταση για την διάσωση του κλάδου; Θερμάστρες στην καρδιά του χειμώνα;» διερωτάται με νόημα η πρωτοβουλία estiasigreece που εκπροσωπεί 77.000 επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Έκτακτη είδηση: Η εστίαση στον πάγο

«Η εστίαση στηρίζει τις αποφάσεις της Κυβέρνησης»

Με βάση τις αναμενόμενες ανακοινώσεις για άνοιγμα της εστίασης μόνο σε εξωτερικούς χώρους με μανιτάρια και μάσκες και αντιλαμβανόμενοι ότι είναι το μόνο μέσο προστασίας στις συνευρέσεις πολλών ατόμων περιμένουμε τις ανακοινώσεις ημερομηνιών των επόμενων υπουργικών συμβουλίων σε εξωτερικούς χώρους με μανιτάρια και μάσκες και ειδικότερα σε περιοχές με θερμοκρασίες κάτω του μηδενός!

Πρόταση μας το επόμενο Υπουργικό Συμβούλιο να πραγματοποιηθεί στην περιοχή της Κοζάνης ή ακόμα και του Έβρου.

Ο κλάδος μας θα συμπαρασταθεί με ότι χρειάζεται σε ροφήματα και σνακ!

Υγ1.Σταματήστε να παίζετε με τις ζωές μας !

Υγ2.Η εστίαση υποφέρει και εσείς σχεδιάζετε χωρίς σχέδιο και στην τύχη, το μέλλον του κλάδου .

Υγ3.Ποια είναι επιτέλους η πρόταση για την διάσωση του κλάδου; Θερμάστρες στην καρδιά του χειμώνα;».

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Η  ΧΙΙ  Μηχανοκίνητη  Μεραρχία  Πεζικού  ανακοινώνει  ότι πρόκειται να λάβουν χώρα βολές των Ταγμάτων Εθνοφυλακής της Μεραρχίας, στο Πεδίο Βολής «ΑΕΤΟΣ»

admin

“Εξοικονόμηση κατ’ οίκον”: Από πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για τον β΄ κύκλο

admin

Διδυμότειχο: Τεράστιος αθέμιτος ανταγωνισμός της Λέσχης Αξιωματικών – Δικαιολογημένα αγανακτισμένοι οι καταστηματάρχες της πόλης

editor