19 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

Με τον Άδωνι Γεωργιάδη συναντήθηκαν οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων της ΠΑΜΘ

Το άνοιγμα του λιανεμπορίου και το μέλλον της αστικής εταιρίας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ΔΕΣΜ-ΟΣ της ΠΑΜΘ, ήταν τα θέματα που συζητήθηκαν στη σημερινή συνάντηση, στην Αθήνα, των προέδρων των Επιμελητηρίων της ΑΜΘ με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ‘Αδωνι Γεωργιάδη.

Οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Καβάλας και Δράμας χαιρέτισαν τις ενέργειες της κυβέρνησης για την επαναλειτουργία της αγοράς και δεσμεύτηκαν ως προς την τήρηση των μέτρων, «ώστε να διατηρηθεί η υγειονομική τάξη και το άνοιγμα αυτό να οδηγήσει σταδιακά, αλλά σύντομα, στην ολική επαναφορά της κανονικότητας».

Αναφορικά με το μέλλον της ΔΕΣΜ-ΟΣ A.E., το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο ΑΜΘ, εξέφρασε την πεποίθηση ότι «αυτή πρέπει να λειτουργήσει προς όφελος της τοπικής επιχειρηματικότητας» ζητώντας τη συνδρομή του υπουργού Ανάπτυξης «στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση των Επιμελητηρίων, από την πλευρά του ο κ. Γεωργιάδης δεσμεύτηκε ως προς την επίλυση των θεμάτων, τη διασφάλιση της συνέχισης της απρόσκοπτης λειτουργίας της ΔΕΣΜ-ΟΣ Α.Ε., ώστε αυτή να λειτουργήσει πλέον ουσιαστικά προς όφελος της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Αποκαλυπτήρια μνημείου πεσόντων της 12ης μηχανοκίνητης μεραρχίας πεζικού στην Αλεξανδρούπολη(φωτο)

editor

Διανομή τροφίμων από τους Δήμους Ορεστιάδας και Διδυμοτείχου

editor

Συμμετοχή του Δήμου Ορεστιάδας στη δεύτερη Συνάντηση Εργασίας του Δικτύου Πόλεων Ελλάδος Ισραήλ, «Για τον Πολιτισμό και την Υγεία»

editor
19/03/2024 4:23