19 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Ανανεώθηκε το Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και του Δ΄ Σώματος Στρατού

Την ανανέωση του Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και του Δ΄ Σώματος Στρατού υπέγραψαν στην Ξάνθη ο Πρύτανης του Δ.Π.Θ. Καθηγητής Αλέξανδρος Πολυχρονίδης και ο Διοικητής του Δ’ ΣΣ Αντιστράτηγος Άγγελος Ιλαρίδης.

Η υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας έγινε στη Στρατιωτική Λέσχη Ξάνθης, μετά από συμφωνία του Δ.Π.Θ. και του Δ΄ΣΣ για ανανέωση του διετούς διάρκειας Μνημονίου που είχε υπογραφεί τον Δεκέμβριο του 2018, και το οποίο αποδείχτηκε ιδιαίτερα επωφελές για τις δύο πλευρές καθώς υπήρξε άριστη συνεργασία στους τομείς κοινού ενδιαφέροντος.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο του γενικού Μνημονίου συνάφθηκαν επιμέρους πρωτόκολλα συνεργασίας (μεταξύ της Διοίκησης Μηχανικού του Δ’ΣΣ και του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Δ.Π.Θ., μεταξύ του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος και της Διοίκησης Μηχανικού Δ΄ ΣΣ, μεταξύ του Τμήματος ΗΜΜΥ και του Κέντρου Εξομοιωτών).

Παράλληλα, υπογράφηκε Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ-ΔΠΘ) και του Δ’ Σώματος Στρατού, από τον Υποδιοικητή του Δ΄ΣΣ Υποστράτηγο Γεώργιο Κωστίδη και την Αντιπρύτανη Έρευνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης του Δ.Π.Θ. Καθηγήτρια Μαρία Μιχαλοπούλου, με την ιδιότητα της Προέδρου του ΚΕΔΙΒΙΜ του Δ.Π.Θ., με σκοπό την ανάληψη δράσεων για ενίσχυση της Διά Βίου Μάθησης και επιμόρφωση του προσωπικού τους.

Στο πλαίσιο αυτό έχουν ήδη προγραμματιστεί τρία προγράμματα επιμόρφωσης-κατάρτισης για τα στελέχη του Δ΄ΣΣ.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Στη Σαμοθράκη βρέθηκε η «Περιφερειακή Σύνθεση» και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Χρ. Τοψίδης (pics)

admin

Συνεχίζεται το delivery και το take away από τις 21.00 έως τις 05.00

editor

«Δεν τον φόβησε ούτε ο Χάρος»: Σήφης Μιγάδης, ο ήρωας Κρητικός πιλότος έσωσε 418 ανθρώπους από βέβαιο θάvατo

editor
19/03/2024 12:24