28 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

10 τάμπλετ σε άπορες οικογένειες & είδη πρώτης ανάγκης για τους κατοίκους του Δ.Σουφλίου δώρισε η ΔΕΜΠ Διδυμοτείχου

Ανθρωπιστική βοήθεια πρόσφερε η Διαχεριστική Επιτροπή Μουσουλμανικής Περιουσίας Διδυμοτείχου, με πρόεδρο τον κ.Μολλά Ιρφάν, όπου ανταποκρίθηκαν γρήγορα στο κάλεσμα του Δήμου Σουφλίου, για συγκέντρωση βοήθειας προς τους πληγέντες πολίτες λόγω των έντονων πλημμύρων που σημειώθηκαν την Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021.

Πρόσφεραν εμφιαλωμένα νερά, μακαρόνια, απορρυπαντικά ρούχων και γάλατα μεγάλης διαρκείας στους κατοίκους του Δ.Σουφλίου δείχνοντας για ακόμη μια φορά πως δεν υπάρχουν διακρίσεις θρησκείας σε καταστάσεις ανάγκης όπως αυτές!

Όμως η προσφορά τους δεν σταματά εκεί καθώς συναισθανόμενοι τις ανάγκες της τηλεκπαίδευσης πρόσφεραν εχτές δέκα τάμπλετ σε άπορες οικογένειες για τις ανάγκες της τηλεκπαίδευσης. Σε τρία σχολεία χάρισαν τα τάμπλετ, στο 1ο και 2ο Γυμνασίο Διδυμοτείχου και στο Γυμνασίο Σουφλίου.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση τους για τα είδη πρώτης ανάγκης:

“Συναισθανόμενοι τις δυσκολίες που προκάλεσε η καταστροφική κακοκαιρία των ημερών, ανταποκριθήκαμε άμεσα στο κάλεσμα του Δήμου Σουφλίου για συγκέντρωση βοήθειας προς τους πληγέντες συμπολίτες μας συνεισφέοντας με νερό, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Κατά την υποδοχή μας από τον Αντιδήμαρχο, κ. Κοτζά Γιουσούφ και τον Κοινωνικό Λειτουργό του Δήμου, κ.Μαρίνο Ματζιάρα συναντηθήκαμε και με κλιμάκιο του Ερυθρού Σταυρού που προσέφερε τη δική του βοήθεια”.

“Θέλοντας να συνεισφέρουμε κι εμείς στη στήριξη μαθητών των σχολείων μας στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση παραδώσαμε tablets στους Διευθυντές του 1ου και 2ου Γυμνασίου Διδυμοτείχου και του Γυμνασίου Σουφλίου για τη διάθεσή τους σε μαθητές που αδυνατούν να τα προμηθευτούν στην αγορά. Ευχαριστούμε το Δήμαρχο Διδυμοτείχου για την παρουσία του και τη γενικότερη στήριξη στο έργο μας”.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Λιμεναρχείο Αλεξ/πολης: Νέα αίθουσα για τη διεξαγωγή εξετάσεων υποψηφίων χειριστών ταχύπλοων σκαφών

editor

Διάσωση μεταναστών στην Αλεξανδρούπολη

admin

Ο καιρός στη Μακεδονία και τη Θράκη

editor
28/03/2024 14:12