29 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Οι Μητροπολίτες της Θράκης λένε “ΟΧΙ” στην αναβάθμιση και ενίσχυση του ΚΥΤ Φυλακίου στον Έβρο

Αίτημα προς το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, αναφορικά με τη σχεδιαζόμενη αναβάθμιση και ενίσχυση των υφιστάμενων υποδομών του ΚΥΤ Φυλακίου στον Έβρο, απηύθυναν οι τέσσερις Μητροπολίτες της Θράκης.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν «… Εμείς οι τέσσερις Μητροπολίτες της Θράκης, επειδή από ετών διακονούμε σ’ αυτήν την ευαίσθητη περιοχή και γνωρίζουμε την ιδιαιτερότητα και τα προβλήματά της, τελείως διαφορετικά από οποιοδήποτε άλλο γεωγραφικό διαμέρισμα της χώρας μας, αιτούμεθα από το αρμόδιο υπουργείο και την έντιμο ελληνική Πολιτεία να μη γίνει καμία επέκταση των υφιστάμενων δομών, καμία αύξηση της δυναμικότητάς τους και καμία δημιουργία νέας δομής στο Φυλάκιο του Δήμου Ορεστιάδος, στον Έβρο και γενικότερα στη Θράκη.

Παρακαλούμε τον εξοχώτατο υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μυταράκη, να ενημερώσει ει δυνατόν αυτοπροσώπως, τους φορείς της περιοχής επί του θέματος».

Το αίτημα συνυπογράφουν οι Μητροπολίτες Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου Δαμασκηνός, Ξάνθης και Περιθεωρίου Παντελεήμων, Αλεξανδρουπόλεως ‘Ανθιμος, Μαρώνειας και Κομοτηνής Παντελεήμων.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Συνεχίζει την κατασκευή & παράδοση μασκών η Λέσχη Αλεξανδρουπολιτών

editor

Ξάνθη: Λεωφορείο παρέσυρε 10χρονη – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο ΠΓΝΑ

editor

Το Σωματείο Οικοδόμων Αλεξανδρούπολης στο εργοτάξιο κατασκευής του φράχτη στις Φέρες με αφορμή το εργατικό ατύχημα

editor
29/03/2024 14:32