29 Μαΐου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα: “Η συμβολή των ΣμηΕΑ (drones) στην αναβάθμιση του αγροτικού τομέα”

Οι φοιτητές συνεζίζουν δυναμικά το έργο τους και δεν σταματούν να δραστηροποιούνται ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες εποχές που βιώνουμε. Ο Σύλλογος Φοιτητών Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης ΔΠΘ θα πραγματοποιήσει για ακόμη μια φορά σεμινάριο για την Γεωργία ακριβείας.

Ο Σύλλογος Φοιτητών Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης ΔΠΘ, καλωσορίζει την νέα χρονιά με μια ακόμη εκπαιδευτική δράση έχοντας ως γνώμονα την ασφάλεια του ακαδημαϊκού συνόλου της Σχολής Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας ΔΠΘ, όσο και τα επιστημονικά ερείσματα που οφείλουν να έχουν οι φοιτητές, διοργανώνοντας διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα “Γεωργία ακρίβειας” και
«Η συμβολή των ΣμηΕΑ ( drones) στην αναβάθμιση του αγροτικού τομέα», την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 18.30 μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας MS TEAMS.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την εταιρία DRONE SOLUTIONS, με ομιλητές τους :
κ. Κωνσταντίνο Λυμέρη (Project Manager της Drone Solutions) και τον κ. Ρήγα Ντρόλια (Education Director Helicopter Pilot PPL (H) UAS & Multicopter Instructor Operator ).

Πατήστε εδώ για τον σύνδεσμο του σεμιναρίου. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα αναρτηθεί μία ψηφιακή φόρμα Google Forms στην οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους ώστε να τους αποσταλεί η βεβαίωση παρακολούθησης.

Πηγή: e-evros.gr

 

Related posts

Επιμελητήριο Έβρου: “Σχέδιο Αθηνά” Στόχος η αναβάθμιση της Π.Ε. Έβρου στην οικονομία της γνώσης

editor

Έβρος: Που θα περιπολούν την ερχόμενη εβδομάδα οι κινητές αστυνομικές μονάδες

editor

Πέντε διακινητές συνελήφθησαν μόνο στον Έβρο να μεταφέρουν λαθρομετανάστες

editor
29/05/2024 17:49