Οικονομία Τοπικά Νέα

Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης: Οργή & απογοήτευση για την νέα παράταση του lockdown

“Βράζει” ο εμπορικός κόσμος μετά και τις τελευταίες ανακοινώσεις της Κυβέρνησης δια στόματος Νίκου Χαρδαλιά για νέα παράταση του lockdown και την εκ νέου αναστολή λειτουργίας του λιανεμπορίου.

“Οργή και απογοήτευση! Εκτός πραγματικότητας η νέα αναστολή λειτουργίας του λιανεμπορίου η οποία ελήφθη ερήμην της αγοράς και των εμπόρων.” τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης,

Και συνεχίζει: “Οι ισχυρισμοί δε περί αύξησης του επιδημιολογικού φορτίου κατά 8-9% λόγω της λειτουργίας της αγοράς με click-away χαρακτηρίζονται ως αστείοι, λαμβάνοντας υπόψη τη συμπεριφορά των πολιτών κατά τη διάρκεια των εορτών, τον συνωστισμό εντός των super markets αλλά και τις καθημερινές εικόνες εκτός των τραπεζών.

Η συμπεριφορά των εμπόρων υπήρξε υποδειγματική, από τον Μάρτιο του 2020 και καθόλη τη διάρκεια της υγιειονομικής κρίσης, και χαρακτηρίστηκε από υπευθυνότητα, συλλογική και ατομική, η οποία διασφάλισε τη δημόσια υγεία.”

Ενώ καταλήγει λέγοντας πως “Συντελείται δολοφονία της αγοράς και φτωχοποίηση της μεσαίας τάξης!”

Αξίζει να σημειωθεί ότι κανονικά από την ερχόμενη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου αναμενόταν να ξεκινήσει η περίοδος των εκπτώσεων.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Καλακίκος: “Ο σχεδιασμός της μετακίνησης της 7ης Ταξιαρχίας πλήττει εθνικά και οικονομικά την περιοχή μας”

editor

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Απολυμάνσεις σε κοινόχρηστους χώρους, στάσεις αστικών λεωφορείων, κάδους, δρόμους και πεζοδρόμια

admin

Έβρος: Ποια χωριά θα επισκεφθούν αυτή την βδομάδα οι Κινητές Αστυνομικές Μονάδες

editor