29 Μαΐου, 2023
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Uncategorized

Στο Υπουργείο Μετανάστευσης & Ασύλου μετέβη ο Κελέτσης για το θέμα του ΚΥΤ Φυλακίου – Συναντήθηκε με τον Μηταράκη

Πρωτοβουλία, εξεύρεσης λύσης στο θέμα του ΚΥΤ Φυλακίου, εν όψει της επίσκεψης του Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής στον Έβρο, ανέλαβε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σταύρος Κελέτσης.

Στο πλαίσιο αυτό ο Βουλευτής επισκέφθηκε χθες (7/1/2021) και είχε συνεργασία με τον Δήμαρχο Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη και τον Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας Κώστα Βενετίδη και αντάλλαξαν απόψεις. Νωρίτερα ο βουλευτής είχε επισκεφτεί το ΚΥΤ Φυλακίου όπου ενημερώθηκε από τον Διοικητή του Κωνσταντίνο Δημητριάδη για τα προβλήματα λειτουργίας του Κέντρου και τις ελλείψεις βασικών υποδομών και προσωπικού. Ο βουλευτής συναντήθηκε με εκπροσώπους των εργαζομένων του ΚΥΤ και το ιατρικό προσωπικό (που του ανέπτυξαν τα προβλήματά τους και τις πιεστικές συνθήκες εργασίας) και ξεναγήθηκε στους χώρους του, διαπιστώνοντας την ανάγκη ενίσχυσης των υποδομών.

Σήμερα (8/1/2021) ο Σταύρος Κελέτσης συναντήθηκε με τον κ. Μηταράκη στο Υπουργείο, όπου του ανέπτυξε τις θέσεις των φορέων του νομού, και του τόνισε πως όλοι στον Έβρο συμφωνούν στην ανάγκη αναβάθμισης και ενίσχυσης των υποδομών του ΚΥΤ και πρόσληψης επιπλέον προσωπικού και ότι το σημείο στο οποίο υπάρχει κάθετη αντίθεση, και στο οποίο θα πρέπει αυτός να υποχωρήσει είναι το θέμα της πληθυσμιακής μεγέθυνσης της δομής. Ο υπουργός άκουσε με ενδιαφέρον τον βουλευτή και δήλωσε ότι κατά την επίσκεψή του στο Νομό θα ανταλλάξει απόψεις με όσο το δυνατόν περισσότερους φορείς και θα ακούσει τις προτάσεις τους.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Σταύρος Κελέτσης δήλωσε: «Ως Βουλευτής του Νομού Έβρου και μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου οφείλω να συμπεριφέρομαι υπεύθυνα και όχι με κραυγές, και να εργάζομαι στην κατεύθυνση της εξεύρεσης λύσης στα προβλήματα που ανακύπτουν, με γνώμονα αποκλειστικά το συμφέρον της περιοχής, και όχι να συμβάλλω με τη στάση μου στη δημιουργία αδιεξόδων».

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Το Nikki Beach Reasort & Spa υποδέχεται ακόμα ένα καλοκαίρι

admin

47η Τελετή Αποφοίτησης BCA College

admin

Βαρελάς – Η εταιρία που εδώ και 43 χρόνια πρωτοπορεί στο χώρο των ειδών υγιεινής και πλακιδίων

admin
29/05/2023 19:06