20 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

Δ. Πέτροβιτς: “Ο Υπουργός Μετανάστευσης αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά την πρόσκληση μου να επισκεφθεί τον Έβρο”

Στον Έβρο θα βρεθεί το επόμενο 15ημερο ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης σύμφωνα με όσα είπε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς μιλώντας στην ΕΡΤ Ορεστιάδας.

Ο κος Πέτροβιτς επικοινώνησε εκ νέου σήμερα το πρωί με τον Υπουργό μετά την χθεσινή τηλεδιάσκεψη η οποία πραγματοποιήθηκε  για το θέμα που προέκυψε με τον εκσυγχρονισμό του ΚΥΤ Φυλακίου και τον κάλεσε να έρθει στον Έβρο το επόμενο 10ήμερο – 15ημερο προκειμένου να συζητηθεί δια ζώσης με τη συμμετοχή των τοπικών φορέων και να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα για την επέκταση των δομών υποδοχής και Φιλοξενίας μεταναστών στο Φυλάκιο που σχεδιάζει το υπουργείο.

Ο κ. Μηταράκης αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά την πρόταση του Αντιπεριφερειάρχη και το επόμενο διάστημα θα επισκεφθεί τον Έβρο ώστε να υπάρχει μια πραγματική εικόνα της κατάστασης αλλά και των θέσεων – προθέσεων του Υπουργείου.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

ΑΜΘ: Είκοσι δύο άτομα συνελήφθησαν για κατοχή ναρκωτικών

editor

Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης: Επίσκεψη του πολιτικού συμβούλου της Πρεσβείας του Καναδά κ. Walter Bernyck

editor

Πρόγραμμα εορτασμού της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων του έτους 2023 στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας/Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης

editor
20/04/2024 16:12