29 Μαΐου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Συγχαρητήρια στον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης από Ομοσπονδία Κωφών Ελλάδος και Ομοσπονδία ΑμεΑ Περιφέρειας ΑΜΘ

Με επιστολή τους προς τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη, η Ομοσπονδία Κωφών Ελλάδος και η Περιφερειακή Ομοσπονδία ΑμεΑ Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία του να απευθύνει τις εορταστικές του ευχές στην Νοηματική γλώσσα.

Επίσης τον συγχαίρουν κα για την απόφασή του από τη νέα χρονιά να αποδίδονται οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και στη Νοηματική γλώσσα. Όπως είναι γνωστό, ο κ.Ζαμπούκης επέλεξε να στείλει τις Χριστουγεννιάτικες ευχές για φέτος, με ένα ΒΙΝΤΕΟ όπου ακούγεται το Χριστουγεννιάτικο τραγούδι “Καινούργιος χρόνος μπαίνει στην Οικουμένη” που έγραψε ειδικά για την Αλεξανδρούπολη ο κορυφαίος Έλληνας στυιχουργός Βασίλης Γιαννόπουλος και να το αποδώσει στη Νοηματική γλώσσα. Ήταν μια πρωτοβουλία που ενθουσίασε τους πάντες και φυσικά τους συμπολίτες του ΑμεΑ και τις οικογένειες τους. Κάτι που φαίνεται και από τα συγχαρητήρια των επίσημων φορέων τους.

Μοναδική παραφωνία η παράταξη “Πόλη και Πολίτες” του τέως δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη, η οποία με απαράδεκτο τρόπο για τον οποίο κανονικά θα έπρεπε να ντρέπονται αν είχαν παραμικρό ίχνος τσίπας, ειρωνεύτηκαν την επιλογή αυτή του δημάρχου Αλεξανδρούπολης.

Πηγή: Evros-news.gr

Related posts

Ποιος είναι ο στόχος του υπουργείου Παιδείας για τις Πανελλαδικές – Τι ανέφερε η Κεραμέως

admin

Ο καιρός σε Μακεδονία και Θράκη

editor

Προχωρά το τελευταίο τμήμα του δρομου της Μαρώνειας – Μεσημβρίας

editor
29/05/2024 17:20