25 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Ο Εβρίτης ταλαντούχος ηθοποιός και μουσικός-τραγουδιστής (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια άλλη του πτυχή μας δείχνει ο Εβρίτης ταλαντούχος ηθοποιός Σπύρος Χατζηαγγελάκης. Αυτή του μουσικού αλλά και τραγουδιστή, έστω και αν συνοδεύει παίζοντας τύμπανο και ως δεύτερη φωνή τη νεαρή ρεμπέτισσα Ιουλία Καραμπατάκη και ερμηνεύουν το πολύ γνωστό “Θαλασσάκι μου”.

Ο ανερχόμενος ηθοποιός, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ορεστιάδα και τον βλέπουμε εκτός από τις σημαντικές θεατρικές του δουλειές πλέον και στην δημοφιλή τηλεοπτική σειρά “Μην αρχίζεις την μουρμούρα” του ALPHA, φαίνεται ότι βαδίζει στα… χνάρια του πατέρα του Απόστολου, ο οποίος για όσους τον γνωρίζουν παίζει κρουστά. Αυτός κοινοποίησε μάλιστα στο προσωπικό του προφίλ στο facebook το σημερινό ΒΙΝΤΕΟ του γιου του Σπύρου με την Ιουλία Καραπατάκη, να παίζουν και να τραγουδούν.

Η Ιουλία Καραμπατάκη για όσους δεν την γνωρίζουν, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1986. Τελείωσε το 2004 το Πειραματικό Μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο Παλλήνης. Από τότε εργάζεται ως τραγουδίστρια – μουσικός σε νυχτερινά μαγαζιά και μουσικές σκηνές στην Αθήνα, την επαρχία αλλά και το εξωτερικό. Κορυφαία στιγμή της έως τώρα ήταν η συνεργασία με τον Σωκράτη Μάλαμα, και μάλιστα και στις εμφανίσεις του στην Κεντρική Σκηνή του “Σταυρού του Νότου”. Έχει πτυχίο ανώτερων θεωρητικών και έχει παρακολουθήσει μαθήματα κλασικής κιθάρας. Συνεργάζεται με το συγκρότημα Kompania και συμμετείχε στο δίσκο «Με την καρδιά στη θάλασσα» των Άρη Κούκου & Μάτας Αδαμογιάννη.

Ιδού πατήρ (Απόστολος) και υιός (Σπύρος) Χατζηαγγελάκης να παίζουν κρουστά. Το καλλιτεχνικό γενικότερα και το μουσικό ειδικότερα DNA, από τον πατέρα στο γιο.

Πηγή: Evros-news.gr

Related posts

Διήμερη επίσκεψη στον Έβρο πραγματοποίησε ο υφ. Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής

editor

Ξαναλειτουργεί 28 Μαρτίου το ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ. Φυλακίου – “Αδειάζει” από αστυνομικούς το Τμήμα Κυπρίνου

editor

Δραματική μείωση των φοιτητών στο ΔΠΘ – 436 λιγότεροι φοιτητές φέτος στον Έβρο

editor
25/04/2024 17:43