18 Ιουλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Χρυσοχοΐδης: Όλα όσα είπε από τον Έβρο για την πρόσληψη συνοριοφυλάκων & την αύξηση του ορίου ηλικίας

“Θετικά ανταποκρίθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στο αίτημα μας για επανασύσταση του καταργηθέντος (από τις 11/2/2017) Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού και τη στελέχωση των οργανικών θέσεων με τους αποσπασμένους Εβρίτες αστυνομικούς που βρίσκονται αδαπανώς στην περιοχή μας.”

Τα παραπάνω γνωστοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, τα οποία ελέχθησαν κατά την  διάρκεια  της χθεσινής συνάντησης του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη με τον κ. Πέτροβιτς στο Πέταλο Φερών όπου πραγματοποίησε αυτοψία στο έργο κατασκευής του φράχτη.

Επίσης ο Υπουργός διαβεβαίωσε ότι οι 120 περίπου αποσπασμένοι και καταγόμενοι από τον Έβρο αστυνομικοί, θα παραμείνουν για να ενισχύσουν την φύλαξη των συνόρων.

“Ταυτόχρονα σε άλλο αίτημα που του θέσαμε, επανέλαβε ότι εξετάζει θετικά και το θέμα της αύξησης του ορίου ηλικίας στα 30 έτη, καθώς και τη μείωση του ορίου του ύψους για τις γυναίκες, στον επικείμενο διαγωνισμό πρόσληψης 800 νέων συνοριοφυλάκων.” ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Ο κοντός δήμαρχος, ο αντιδήμαρχος και η φάμπρικα των Rapid test

editor

Γυναικοκτονία στην Κομοτηνή: Πέθανε η γυναίκα την οποία περιέλουσε με βενζίνη και έκαψε ο σύζυγός της

editor

Αλεξανδρούπολη: Αναμνήσεις μιας άλλης εποχής από το λιμάνι της πόλης (video)

editor
18/07/2024 17:58