29 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

Χρυσοχοΐδης από τον Έβρο: “Το 2021 είναι ο χρόνος της ασφάλειας. Το εμβόλιο & ο φράχτης»

Επίσκεψη στον Έβρο πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020 ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.

«Το 2020 δοκιμαστήκαμε εδώ στα σύνορα, δοκιμαστήκαμε στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και αντέξαμε. Το 2021 είναι ο χρόνος της ασφάλειας. Το εμβόλιο και ο φράχτης» , διεμήνυσε από τις Καστανιές του Έβρου ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Συναντήθηκε με Αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας και των Ενόπλων Δυνάμεων που βρίσκονται στα φυλάκια στις Καστανιές και στις Φέρες και πραγματοποίησε αυτοψία στο έργο κατασκευής του φράχτη.

Παρέδωσε τα καθιερωμένα χριστουγεννιάτικα δώρα και τους ευχαρίστησε για τη σημαντική συμβολή τους στην επιτυχή διαχείριση της κρίσης του Μαρτίου με την Τουρκία.

Μια μικρή έκπληξη επεφύλαξαν στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη οι γυναίκες από το χωριό των Καστανιών, καθώς τον περίμεναν και του έδωσαν δώρα ευχαριστώντας τον για τη συνεχή παρουσία του εκεί ιδίως την κρίσιμη περίοδο.

Αμέσως μετά ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε την εξής δήλωση:

«Οι Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας είναι καθημερινά εδώ, στην πρώτη γραμμή, δίνοντας τη μάχη μαζί με τους Αξιωματικούς- άνδρες και γυναίκες- των Ενόπλων Δυνάμεων.
Πραγματικά είμαστε περήφανοι και όχι μόνο συναισθηματικά, αλλά κυρίως για το αποτέλεσμα. Εδώ στον Έβρο το αποτέλεσμα είναι και επιχειρησιακό γιατί αντιμετωπίσαμε με ασφάλεια και με αποτελεσματικότητα μια επίθεση που έγινε από τη γείτονα χώρα.
Ταυτόχρονα, είμαστε περήφανοι γιατί αυτή τη στιγμή κατασκευάζεται, όπως βλέπετε πίσω μου, ο φράχτης σε όλο το μήκος των συνόρων του Έβρου και σε λίγους μήνες θα είναι έτοιμος.

Το 2020 δοκιμαστήκαμε εδώ στα σύνορα, στις Καστανιές, στον Έβρο, δοκιμαστήκαμε στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και αντέξαμε.

Το 2021 είναι ο χρόνος της ασφάλειας. Το εμβόλιο και ο φράχτης. Θα νικήσουμε τον κορονοϊό θα είμαστε ασφαλής ως χώρα, ασφαλείς ως Έλληνες και Ελληνίδες, θα είμαστε ασφαλείς ως Ευρωπαίοι γιατί οι άνδρες και οι γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων, οι άνδρες και οι γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας φρουρούν τα σύνορα αποτελεσματικά και μας κάνουν περήφανους.
Εύχομαι καλή χρονιά, υγεία και περισσότερη ασφάλεια.»

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Ελεύθεροι οι δύο πρώτοι για την υπόθεση ξυλοδαρμού στην πλατεία της Ορεστιάδας

editor

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Στον ανακριτή ο συζυγοκτόνος

editor

Τουρκικό κανάλι: Αμφισβητούμενη η Γαύδος – Προβοκάτσια η επίσκεψη Μητσοτάκη

editor
29/03/2024 12:07