28 Μαΐου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Lifestyle Media

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Το υπέρογκο ποσό που πήρε για τη συμμετοχή του σε Χολιγουντιανή ταινία

Στην εκπομπή Σημείο Συνάντησης στην ΕΡΤ συναντήθηκαν ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και ο Γιώργος Κωνσταντίνου με τον τελευταίο να ρωτά το συνάδελφό του για τη συμμετοχή του στην αμερικανική ταινία «Summer Lovers», τη δεκαετία του ’80. Και για το ποσό που πήρε για τη συμμετοχή του που ήταν μόλις τρεις σκηνές. Μάλιστα, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αποκάλυψε πως είχε λάβει τότε ένα υπέρογκο ποσό και ο ίδιος καν δεν μπορούσε να το συνειδητοποιήσει.

«Ο ρόλος ήταν τρεις σκηνές. Το αστείο ήταν ο τρόπος που μου τηλεφώνησαν για να μου πουν για τα χρήματα. Το 1980-81 ο μέσος μηνιαίος μισθός ήταν 9,000 – 12,000 δραχμές. Μου λένε, λοιπόν, ποιο είναι το κασέ σας; Μου έφυγε το ακουστικό, δεν ήξερα καν τον όρο κασέ. Λέω δεν ξέρω, πείτε μου εσείς. Μου λένε 150,000 δραχμές είναι καλά; Πήγα να λιποθυμήσω! Λέω ναι», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Φτάνω στη Σαντορίνη -κάθισα μία εβδομάδα για 3 γυρίσματα. Μου είχαν πει ότι θα σας δώσουμε τώρα το 1/3 της αμοιβής, με το που φτάσετε θα πάρετε το άλλο 1/3 και πριν φύγετε το άλλο 1/3. Με το που θα φτάσετε να πάτε να πληρωθείτε σας παρακαλώ, μου είπαν. Εγώ λέω που να πάω, παιδί 18 χρονών… Την άλλη μέρα στο γύρισμα, με έπιασαν από το αφτί και μου λένε γιατί δεν ήρθατε να πληρωθείτε;».

Πηγή: newsbeast

Related posts

H Ελένη Φουρέιρα κάνει τεστ DNA στο Ισραήλ – Η αντίδραση της όταν μαθαίνει τα αποτελέσματα για την καταγωγή της (βίντεο)

admin

Οι Έλληνες Celebrities στο «Momus Network», το πρώτο κανάλι στο Instagram

admin

Aποκλειστική προδημοσίευση «Οpera Τables» στο περιοδικό HELLO!

admin
28/05/2024 21:15