20 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Σαμοθράκη: ΝΤΡΟΠΗ-Κατέστρεψαν τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό του δήμου στο χωριό Λάκωμμα

Με ένα απαράδεκτο γεγονός ξημέρωσαν τα Χριστούγεννα στην Σαμοθράκη. Τη νύχτα στο χωριό Λάκκωμα, άγνωστοι (μέχρι στιγμής) ψυχοπαθείς (σίγουρα) αλήτες, κατέστρεψαν τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό του δήμου και πέταξαν όσα είχαν χρησιμοποιηθεί από τις υπηρεσίες του σε συγκεκριμένο σπίτι.

Το γεγονός δημοσιοποίησε μάλιστα, μαζί με τις σχετικές φωτογραφίες, ο δήμαρχους του νησιού Νίκος Γαλατούμος, γράφοντας τα εξής:

“Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους!!

Δυστυχώς εκτός από τις ευχές, είμαι υποχρεωμένος να αναφέρω βανδαλισμούς και δολιοφθορές που συνέβησαν στον οικισμό του Λακώμματος κατά την διάρκεια της νύχτας.

Μάζεψαν και πέταξαν όλο τον χριστουγεννιάτικο στολισμό και φωτισμό σε συγκεκριμένο σπίτι και αυτοκίνητο.

Τα συμπεράσματα δικά σας!!!!!”

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, για το θέμα έχει επιληφθεί ήδη η αστυνομία που αναζητεί οποιαδήποτε πληροφορία θα μπορέσει να βοηθήσει στον εντοπισμό αυτών των ψυχοπαθών, σκατόψυχων αλητών, που παραμονές Χριστουγέννων έβγαλαν όλα τα κόμπλεξ τους στον στολισμό για τα Χριστούγεννα του χωριού Λάκκωμα. Μάλιστα τον πέταξαν σε σπίτι συγκεκριμένου ατόμου, ο οποίος είναι γνωστό ότι στήριξε την υποψηφιότητα του σημερινού δημάρχου Νίκου Γαλατούμου στις; εκλογές του 2019.

Πηγή: Evros-news.gr

Related posts

Σουφλί: Οι εκδηλώσεις Ιουνίου, Ιουλίου του “Φεστιβάλ Γνάφαλα 2023”

editor

ΧΡΥΣΟΣ: Κοινώς τον ήπιαμε από την Βουλγαρία!

editor

Το myEFKAlive επεκτείνει τη λειτουργία του σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και Θεσσαλίας

editor
20/04/2024 0:23