20 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Το 2ο Δημοτικό Σχολείο του Διδυμοτείχου έψαλε τα κάλαντα στην Υφυπουργό Παιδείας

Την περασμένη Δευτέρα 17 μαθητές και μαθήτριες της Ε’ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Διδυμοτείχου έψαλαν τα παραδοσιακά κάλαντα της Θράκης στην Υφυπουργό Παιδείας κα Σοφία Ζαχαράκη.

Τα παιδιά με τη συνοδεία κιθάρας, πιάνου και φλογέρας αλλά και με τη βοήθεια της δασκάλας τους κ. Γιώτας Στανελούδη έψαλαν παραδοσιακά κάλαντα, παρουσίασαν Χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές και αντάλλαξαν ευχές για τις γιορτές.

Οι μικροί μαθητές στο τέλος προσκάλεσαν την Υφυπουργό να επισκεφθεί το σχολείο τους μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν!

Η κα Ζαχαράκη δημοσίευσε το βίντεο των παιδιών και ευχαρίστησε την δασκάλα της τάξης Γιώτα Στανελούδη, τον Διευθυντή του 2ου Δημοτικού σχολείου Διδυμοτείχου κ. Νέστορα Κυρούδη, την Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου κα Δήμητρα Βουρδόγλου, την Ειδική Σύμβουλο της Περιφέρειας ΑΜΘ σε θέματα Παιδείας κ. Αλεξάνδρα Γκουλιάμα – Μανδαλίδου και τη Συντονίστρια Εκπαιδευτικού έργου κ. Ιωάννα Μανάφη.

Πηγή: e-evros.gr

 

Related posts

«Kόκκινα δάνεια»: «Ναι» και επίσημα στο σχέδιο «Ηρακλής»

admin

Στον Δήμο Ραφήνας Πικερμίου ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης – Στα 20,9εκ. ευρώ τα έργα και οι αναπτυξιακές δράσεις – Στα 36,1 εκ. ευρώ η χρηματοδότηση του Παρολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου, μέσω ΕΣΠΑ

editor

Κορονοϊός: Δύο νέες εισαγωγές στο ΠΓΝΑ – Νέο κρούσμα για τον Έβρο σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ

editor
20/04/2024 6:10