29 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Έκτακτη χρηματοδότηση 90.000 ευρώ από την Περιφέρεια ΑΜΘ για την κάλυψη αναγκών της ΜΕΘ του ΠΓΝΑ

Έκτακτη χρηματοδότηση 90.000 ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων δίνει η Περιφέρεια ΑΜΘ στο ΠΓΝΑ για να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας.

Η χρηματοδότηση εγκρίθηκε μετά από αίτημα που κατέθεσε στην Περιφέρεια ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Βαγγέλης Ρούφος σε συνεργασία με το Διευθυντή της ΜΕΘ, Αναπληρωτή Καθηγητή Εντατικής Θεραπείας και Υπολογιστικής Ιατρικής του ΔΠΘ κ. Βασίλη Παπαϊωάννου.

Με τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας, το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης θα αποκτήσει εξοπλισμό για την ενίσχυση του δικτύου παροχής οξυγόνου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και στις Μονάδες Covid, έγχρωμο υπερηχοκαρδιογράφο, ποδήλατο εκγύμνασης άνω και κάτω άκρων, θρομβοελαστογράφο κ.ά.

Για το θέμα ο κ. Μέτιος είχε τηλεδιάσκεψη με τον κ. Ρούφο και τον κ. Παπαϊωάννου, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τη συμβολή του νέου εξοπλισμού στην ενίσχυση της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του ΠΓΝΑ.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Κ. Χατζηδάκης: Η στεγαστική πολιτική ενισχύεται και θέτει τους νέους στο επίκεντρό της – Οι βασικές διατάξεις του νομοσχεδίου «Δουλειές Ξανά»

editor

Αποτροπιασμός: Μπήκαν σε σπίτι ηλικιωμένου σε χωριό του Έβρου, τον έδειραν και τον έκλεψαν

editor

Σχέδιο Δράσεων για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη στον Δήμο Ξάνθης

editor
29/03/2024 12:54