28 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

«Έβαλε» τα γιορτινά της η Αλεξανδρούπολη! (φώτο & video)

Η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου πλησιάζει και ο Δήμος Αλεξανδρούπολης την υποδέχεται όπως της αξίζει! Με αισιοδοξία και λάμψη γιορτινή στο χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης.

Η εγκατάσταση του εορταστικού διακόσμου, χαρίζει παραμυθένιες εικόνες χριστουγεννιάτικης μαγείας στο δημόσιο χώρο του δήμου Αλεξανδρούπολης που απολαμβάνουν μικροί και μεγάλοι συνδημότες, μόλις η νύχτα ρίξει το σκοτεινό της πέπλο.

Οι χρυσές χριστουγεννιάτικες μπάλες στο Πάρκο Εθνικής Ανεξαρτησίας έχουν γίνει το αγαπημένο σημείο περιπάτου και φωτογραφήσεων, ενώ σε “πάρκο αστεριών” έχει μετατραπεί το Πάρκο στη στροφή του Εγνατία με τεράστια ασημόχρυσα αστέρια να προαναγγέλλουν τον ερχομό των Χριστουγέννων!

Οι πεζόδρομοι αλλά και οι κεντρικοί δρόμοι στο κέντρο της πόλης έχουν ντυθεί κι αυτοί τα γιορτινά τους με διακοσμητικά λαμπιόνια τυλιγμένα στους φωτιστικούς στύλους και φυσικά το γνωστό φωτεινό καράβι στην πλατεία του Φάρου που στέκει για άλλη μια χρονιά εκεί θυμίζοντας σε όλους το ελληνικό έθιμο που υποχώρησε με το χρόνο, μπροστά σε αυτό του δέντρου, αλλά κανένας δεν δείχνει να το έχει ξεχάσει!

Ο εορταστικός εξοπλισμός που υπήρχε αξιοποιείται σε παλιές και νέες θέσεις σκορπώντας “άρωμα” Χριστουγέννων και στους οικισμούς του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Δρόμοι και πλατείες φόρεσαν τα γιορτινά τους δίνοντας μια υπέροχη λάμψη σε όλα τα χωριά του δήμου. Στις Φέρες το ταχυδρομικό κουτί στήθηκε και περιμένει να γεμίσει με τα γράμματα για τον Αη Βασίλη.

Φωτισμένα με δεκάδες λαμπιόνια η Ανθεια και τα Λουτρά σκορπίζοντας χαρά και αισιοδοξία σε μικρούς και μεγάλους!

Τα φετινά Χριστούγεννα σίγουρα είναι διαφορετικά! Παρόλα αυτά ο Δήμος Αλεξανδρούπολης στέλνει με το γιορτινό του στολισμό μήνυμα χαράς και αισιοδοξίας στην πόλη και στα χωριά μας.

Το πνεύμα των Χριστουγέννων είναι εδώ!

Δείτε τον στολισμό της πόλης μέσα από το video που ακολουθεί:

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ!

editor

Eργαστήρι κατασκευής χριστουγεννιάτικων στολιδιών στο Μουσείο Μετάξης Σουφλίου

editor

Η SEAJETS ολοκληρώνει τα δρομολόγια του ‘ANDROS JET’ στη Σαμοθράκη

admin
28/03/2024 20:55