19 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Ηλεκτρονικά θα ορκιστούν οι απόφοιτοι Ελληνικής Φιλολογίας του ΔΠΘ

Απόφοιτοι της Ελληνικής Φιλολογίας με μισή καρδιά θα λάβουμε τα πτυχία μας ενόψει των νέων συνθήκων που έχει επιβάλλει ο δυνατός αυτός εχθρός. Μια διαφορετική τελετή ορκομωσίας, θα πραγματοποιηθεί αυτή τη φορά στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Η τελετή καθομολόγησης των αποφοίτων του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας, οι οποίοι έχουν ανακηρυχθεί υποψήφιοι πτυχιούχοι κατά την εξεταστική περίοδο του Φεβρουαρίου 2020 ή και σε προηγούμενη εξεταστική περίοδο, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 11:00, σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος.

Στην ανακοίνωση γίνεται γνωστό πως η ορκωμοσία θα διενεργηθεί με τη χρήση εξ αποστάσεως μεθόδων συμμετοχής και συγκεκριμένα με τη χρήση του συστήματος ΖΟΟΜ. Οι λόγοι είναι προφανείς, καθώς εν μέσω πανδημίας απαγορεύονται οι μεγάλες συναθροίσεις.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει: Να διαθέτουν κάμερα, ηχείο και μικρόφωνο λειτουργικά και έτοιμα προς χρήση. Να είναι συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο σε χώρο δικής τους επιλογής. Να φέρουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα.

Όσοι από τους παραπάνω φοιτητές επιθυμούν να λάβουν μέρος στην τελετή θα πρέπει κατά το χρονικό διάστημα από 7/12/2020 έως και σήμερα, 15/12/2020 να εισέλθουν στη σελίδα https://students.duth.gr με τον ιδρυματικό τους λογαριασμό και να αιτηθούν τη συμμετοχή τους στην ορκωμοσία, ακολουθώντας τη διαδρομή: «Βαθμολογία > Προϋποθέσεις Πτυχίου > Αίτηση για Ορκωμοσία».

Τέτοιες ορκομωσίες ευχόμαστε να μην προλάβουν να ζήσουν πολλοί φοιτητές, διότι στιγμές σαν και αυτές είναι ανάγκη να πραγματοποιούνται υπό κανονικές συνθήκες, ωστόσο το ΔΠΘ λόγω του όγκου των φοιτητών, οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Το υπ. Παιδείας προχωρά στην ακύρωση της τέταρτης Νομικής στην Πάτρα

admin

Ένα εντυπωσιακό αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο “Δημόκριτος” της Αλεξανδρούπολης (φωτο)

editor

Εκατοντάδες κιλά ναρκωτικών κατέσχεσε η Δίωξη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

admin
19/04/2024 15:48