25 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Σουφλί: Νεκρός βρέθηκε 60χρονος στον Προβατώνα, μέσα στο σπίτι του – Επιτόπου η αστυνομία

Νεκρός βρέθηκε πριν από ώρα στο χωριό Προβατώνας Σουφλίου ένας 60χρονος κάτοικος μέσα στο σπίτι του όπου έμενε μόνος και οι συγχωριανοί του ενημέρωσαν αμέσως την αστυνομία.

Στο σημείο έφτασαν αμέσως αστυνομικοί από το Α.Τ.Τυχερού αλλά και της Σήμανσης από την Αλεξανδρούπολη, οι οποίοι βρίσκονται ακόμα στο σημείο και παίρνουν αποτυπώματα από τον χώρο και όλο το σπίτι, προκειμένου να εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα και να αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. Ο άτυχος άνδρας έμενε άλλωστε μόνος του στο σπίτι που βρίσκεται στην είσοδο του Προβατώνα και δίπλα στην εθνική οδό από την Αλεξανδρούπολη προς το Σουφλί.

Οι πρώτες ενδείξεις αναφέρουν ότι ο θάνατος του οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr από αστυνομικές πηγές, στο σημείο δεν βρέθηκε ο Ιατροδικαστής, κάτι που θα συνέβαινε αν υπήρχαν στοιχεία ή ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια. Όμως θα πραγματοποιηθεί νεκροψία-νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης από τον ιατροδικαστή Παύλο Παυλίδη όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Πηγή: Evros-news.gr

Related posts

KΑΘΑΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ: Να «πέσουν κεφάλια», όσο ψηλά κι αν βρίσκονται, απαιτούν οι πολίτες για τα Τέμπη

editor

Αλεξανδρούπολη: Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός της Αγίας Κυριακής

admin

Η Αλεξανδρούπολη τιμά τον προστάτη της Άγιο Νικόλαο

editor
25/04/2024 12:06