15 Αυγούστου, 2022
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Με τέσσερις ειδικότητες θα λειτουργήσει “τάξη μαθητείας” στο 1ο ΕΠΑΛ Ορεστιάδας

Με το νέο έτος θα λειτουργήσουν τέσσερις ειδικότητες στην «τάξη μαθητείας» του μεταλυκειακού έτους στο 1ο ΕΠΑ.Λ. Ορεστιάδας.

Οι αιτήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει από εχτές και υποβάλλονται ηλεκτρονικά, μέσω της πλατφόρμας που έχει ενεργοποιήσει το υπουργείο Παιδείας, η οποία θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής 20 Δεκεμβρίου.

Το 1ο ΕΠΑ.Λ. Ορεστιάδας θα λειτουργήσει για τέταρτη συνεχή χρονιά την «τάξη μαθητείας» η οποία απευθύνεται σε απόφοιτους Επαγγελματικού Λυκείου που έχουν αποκτήσει πτυχίο στις ειδικότητες του “Τεχνικού Ηλεκτρολογικών Συστημάτων Εγκαταστάσεων και Δικτύων”, “Τεχνικού Εγκαταστάσεων Ψύξης, Αερισμού και Κλιματισμού”, “Τεχνικού Πληροφορικής” και “Υπαλλήλου Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών”, καθώς αυτές είναι και οι ειδικότητες του μεταλυκειακού έτους που θα λειτουργήσουν στο συγκεκριμένο σχολείο.

Το πρόγραμμα είναι εννιάμηνης διάρκειας και περιλαμβάνει εργαστηριακά μαθήματα εντός της σχολικής μονάδας και επιδοτούμενη εκπαίδευση σε χώρο εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας (https://e-mathiteia.minedu.gov.gr/…/%CE%A0%CE%94%CE%95… ) αλλά και τηλεφωνικά από τη διεύθυνση του ΕΠΑ.Λ. Ορεστιάδας στο τηλέφωνο 25520 29431.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Αλεξανδρούπολη: Απαλλαγή καταβολής δημοτικών τελών και τελών κοινόχρηστων χώρων λόγω covid_19

editor

Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης: Τηλεοπτική και ραδιοφωνική μετάδοση των ακολουθιών Μεγάλης Εβδομάδος

admin

Ο Εβρίτης Θανάσης Φελλάς κατέκτησε την 1η θέση στους Περιφερειακούς Αγώνες Άρσης Βαρών!(video)

editor
15/08/2022 10:50