23 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 34χρονο για τέσσερις ένοπλες ληστείες

Συνελήφθη ένας 34χρονος που ταυτοποιήθηκε για τέσσερις ένοπλες ληστείες σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας, η συνολική λεία των οποίων ήταν 5500 ευρώ.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης τον συνέλαβαν στην Καβάλα, ανακοινώνοντας παράλληλα την εξιχνίαση τεσσάρων ληστειών που διαπράχθηκαν το περασμένο καλοκαίρι, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό του συνεργού του, τα στοιχεία του οποίου παραμένουν -μέχρι στιγμής- άγνωστα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., χαρακτηριστικό της φερόμενης δράσης του δίδυμου ήταν η χρησιμοποίηση μοτοσικλετών μεγάλου κυβισμού για την προσέγγιση των «στόχων» τους και τη διαφυγή τους. Μάλιστα, φαίνεται πως άλλαζαν συχνά χρώμα στα δίκυκλά τους για να μην εντοπιστούν από τις διωκτικές Αρχές.

Κατά την ίδια ανακοίνωση, με την απειλή πιστολιών λήστεψαν τα υποκαταστήματα των ΕΛ.ΤΑ. στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης και στην Πρώτη Σερρών, όπως επίσης δύο ίντερνετ-καφέ στην Καβάλα. Σε έρευνες που ακολούθησαν τη σύλληψη του 34χρονου, κατασχέθηκαν δύο μοτοσικλέτες, πλήθος φυσιγγίων, μία κρατική πινακίδα, κινητά τηλέφωνα και δύο ασύρματοι. Ο συλληφθείς οδηγείται στον αρμόδιο εισαγγελέα ποινικής δίωξης.

Related posts

Μήνυμα της Ε.Ε. από τον Έβρο: Η Ελλάδα είναι η δική μας ευρωπαϊκή ασπίδα – Όλα όσα ανέφεραν στην συνέντευξη τύπου

admin

Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης

editor

Εξαπατούσαν ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων σε όλη την Ελλάδα

editor
23/04/2024 10:49