20 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Οικονομία Τοπικά Νέα

Απάντηση από την Περιφέρεια περιμένει η Εστίαση Έβρου για ένταξη της σε ένα νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης

Απάντηση από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης περιμένει εδώ και ένα μήνα η Ένωση Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Έβρου, στο έγγραφο που απέστειλε για ένταξη της εστίασης σε ένα νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης λόγο του μεγάλου οικονομικού μαρασμού του κλάδου μετά από 5 μήνες κλειστά και 5 μήνες υπόλειτουργίας.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

“Στις 4 Νοεμβρίου 2020 αποστείλαμε με όλα Σωματεία Εστίασης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης έγγραφο όρος την Περιφέρεια για ένταξη της εστίασης σε ένα νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης λόγο του μεγάλου οικονομικού μαρασμού του κλάδου μετά από 5 μήνες κλειστά και 5 μήνες υπόλειτουργίας.
Ένα μήνα μετά δεν υπάρχει απάντηση από την Περιφέρεια.

Στις 7 Δεκεμβρίου η Περιφεριακη Σύνθεση και οι Σύμβουλοι της υποβάλουν εκ νέου μια επιστολή προς τον Περιφερειάρχη ζητώντας ενισχύση του κλάδου με ένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα.”

Και κλείνοντας διερωτάται: ” Θα υπάρξει απάντηση σε κάτι τόσο σημαντικό για τον κλάδο της εστίασης που κανείς δεν γνωρίζει πότε θα ξανά λειτουργήσει και πως θα ανταπεξέλθει στα συσσωρευμένα χρέη όλων των προηγούμενων μηνών;”

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

«Persona non grata» ο Τσαβούσογλου στη Θράκη

editor

Κ. Σκρέκας: Στα 435 εκατ. ευρώ το συνολικό ποσό επιδότησης ρεύματος – Στα 15 ευρώ η οριζόντια επιδότηση ανά θερμική MWh για το φυσικό αέριο

editor

Έβρος: Απτόητοι συνεχίζουν οι διακινητές την μεταφορά λαθρομεταναστών – Νέες συλλήψεις σε Δαδιά, Μάκρη

editor
20/04/2024 17:21