19 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

Συνάντηση Α.Δημοσχάκη με τον Αντιπτέραρχο Δριτσάκο Γεώργιο – Επίκεντρο της συνάντησης ο αερολιμένας Αλεξ/πολης & η ελικόπτερη βάση στην Σαμοθράκη

Στην εθιμοτυπική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε 3 Δεκεμβρίου 2020, μεταξύ του Βουλευτή Έβρου κ. Α.Δημοσχάκη με τον διοικήτη της ΥΠΑ, είχε ως βάση της συνάντησης τους θέματα, σχετικά με τον αερολιμένα της Αλεξανδρούπολης, τα υδατοδρόμια και την ελικόπτερη βάση στη Σαμοθράκη.

Σε συνέχεια της πρόσφατης κοινοβουλευτικής του παρέμβασης στην Ολομέλεια της Βουλής επί του Σ/Ν του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών περί της σύστασης και αναδιάρθρωσης της ανεξάρτητης Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας (ΑΠΑ),ο βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της Ε.Α., Α. Δημοσχάκης πραγματοποίησε συνάντηση με τον Αντιπτέραρχο ε.α. Δριτσάκο Γεώργιο, βασικό συνεργάτη του στον τομέα Εθνικής Άμυνας της Ν Δ και νυν Διοικητή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (Υ Π Α).

Πυρήνας της εθιμοτυπικής και ενημερωτικής συνάντησης, ήταν και τα λειτουργικά ζητήματα του κρατικού αερολιμένα Αλεξανδρούπολης, η χρησιμότητα των υδατοδρομίων στον Έβρο και στη Θράκη και η ολοκλήρωση των υποδομών στην ελικοπτερική βάση στη Νήσο της Νίκης.

Στο τέλος αυτής, η ατζέντα της συζήτησης παραδόθηκε στον Διοικητή και σε μορφή γραπτού Ενημερωτικού Σημειώματος με συνοπτική ανάπτυξη των επιμέρους θεμάτων.
Προγραμματίζεται προσεχώς η ολοκλήρωση της ενημερωτικής διαδικασίας & προβολής των ως άνω ζητημάτων του Νομού, με τον αρμόδιο Υπουργό Υποδομών-Μεταφορών, Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Συνελήφθη αλλοδαπός στο τελωνείο Εξοχής Δράμας για κατοχή λαθραίων ηλεκτρονικών τσιγάρων

editor

Ξεκινούν οι διαδικασίες για την άφιξη του φυσικού αερίου στην Ορεστιάδα από τη ΔΕΔΑ

editor

Ο Αναπτυξιακός Οργανισμός Ζαμπούκη δίνει 25.000 ευρώ για…φωτορεαλιστική απεικόνιση της παραλίας

editor
19/04/2024 4:20