19 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία

Δυο δικογραφίες απ’ την αστυνομία, για διαρρήξεις και κλοπές σπιτιών σε Ορεστιάδα, Διδυμότειχο

Δυο δικογραφίες σε Ορεστιάδα και Διδυμότειχο, για μια διάρρηξη σπιτιού που συνοδεύτηκε με κλοπή χρημάτων, και ηχοσυστημάτων και η άλλη για διάρρηξη σπιτιού χωρίς όμως να κλαπεί κάτι, σχηματίστηκαν από την αστυνομία για κατοίκους των δύο συγκεκριμένων περιοχών.

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της Ελληνικής Αστυνομίας:

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε, την 6-11-2020, διέρρηξε σπίτι στην Ορεστιάδα, αφαιρώντας από το εσωτερικό της το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, 1 ηχοσύστημα αυτοκινήτου, 6 ηχεία και 2 ενισχυτές. Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Επίσης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου, σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής, σε βάρος  ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε, το χρονικό διάστημα από 10 έως 17-11-2020, διέρρηξε οικία σε οικισμό του Έβρου, χωρίς όμως να αφαιρέσει οτιδήποτε από το εσωτερικό της.

Πηγή: Evros-news.gr

Related posts

Κλείνουν τα λύκεια σε όλη την χώρα – Όλη η Ελλάδα μπαίνει στο «κόκκινο»

editor

Το μεγαλύτερο fight show στην Ελλάδα

admin

Αλεξανδρούπολη: Θεμελίωση των νέων εγκαταστάσεων της Ιατρικής στην Πανεπιστημιούπολη, απ’ τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο

editor
19/03/2024 12:42