Κοινωνία Τοπικά Νέα

Ορεστιάδα: Έξι επιχειρήσεις και Στρατός βοήθησαν στην πλήρη αποκατάσταση της καμένης κατοικίας πολύτεκνης οικογένειας

Έξι επιχειρήσεις της Ορεστιάδας, η καθεμιά στον τομέα της, αλλά και ο Στρατός με τις Τεχνικές Υπηρεσίες του δήμου Ορεστιάδας, βοήθησαν σε σημαντικό βαθμό στην γρήγορη αποκατάσταση των σοβαρότατων ζημιών που υπέστη από πυρκαγιά η κατοικία μιας πολύτεκνης οικογένειας.

Γι’ αυτό ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης με επιστολή του ευχαριστεί τις συγκεκριμένες επιχειρήσεις για την συνεισφορά τους, αναφέροντας:

“Με την παρούσα ευχαριστήρια επιστολή, από τη  θέση του Δημάρχου Ορεστιάδας, επιθυμώ  να  εκφράσω δημόσια τις θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες μου προς εκείνους τους επιχειρηματίες, που σε μια κρίσιμη στιγμή της ζωής  πολύτεκνης οικογένειας της οποίας  η κατοικία κάηκε, συνέδραμαν τα μέγιστα για την πλήρη αποκατάστασή της.

Σε  αυτούς τους δύσκολους καιρούς, που η οικονομική  ευρωστία των  επιχειρήσεών  τους πλήττεται  σοβαρά από τις συνέπειες της πανδημίας του Κορονοϊού, η  έμπρακτη αλληλεγγύη τους  αποτελεί παράδειγμα κοινωνικής ευθύνης κι ευαισθησίας, άξια θαυμασμού και μίμησης.

Η άμεση και διακριτική ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα των στελεχών της  κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου μας ,  πέρα από αξιέπαινη, ήταν απολύτως καθοριστική για την τάχιστη αποκατάσταση των σοβαρότατων ζημιών που υπέστη από την πυρκαγιά η κατοικία της εν λόγω οικογένειας .

Σημαντική υπήρξε και η  συνδρομή του Στρατού, όπως και της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου μας στην εκτέλεση των εργασιών αποκατάστασης  και εξοπλισμού της κατοικίας, που επιτεύχθηκε σε ελάχιστο χρόνο, με συντονισμό των ενεργειών από την Κοινωνική Υπηρεσία μας.

Συγκεκριμένα ευχαριστώ τους παρακάτω  επιχειρήσεις:

-ΕΠΙΠΛΑ ISTIKBALL, ΚΟΥΡΟΣ   για τη δωρεάν  πλήρη επίπλωση τους κατοικίας

– ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ  Α.Ε ,  ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ , για την δωρεά πλακιδίων πατώματος και τοίχου

-ΜΙΡΜΙΛΙΑΓΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ , ΤΖΑΜΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ , για τη δωρεάν προμήθεια  υαλοπινάκων και την τοποθέτησή τους .

-ΠΙΟΝΙΕΡΟΣ ΕΠΕ, ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ  – ΡΑΔΙΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, για τη δωρεάν απεντόμωση και μυοκτονία περιβάλλοντος χώρου.

–ΤΑΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. Βιομηχανικά Είδη & Εργαλεία, για τη δωρεά χρωμάτων και άλλων δομικών υλικών.

– ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ Β ΣΤΑΥΡΟΣ. ΠΡΟΪΟΝΤΑ- ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ , για τη δωρεάν προμήθεια  και τοποθέτηση  κουφωμάτων  και εξώθυρας

και εύχομαι σε αυτές ευημερία, επιτυχή συνέχιση  των εργασιών τους και κερδοφορία”.

Πηγή: Evros-news.gr

Related posts

Μεγάλη ανάγκη για αίμα στον Έβρο

editor

Τούρκοι «πρόσφυγες» μπήκαν παράνομα στον Έβρο & επιτέθηκαν σε κτηνοτρόφο – Του έκαναν & μήνυση «δασκαλεμένοι» από Μ.Κ.Ο.

editor

Ερχεται η πλήρης άρση των capital controls

admin