Κοινωνία Τοπικά Νέα

Αλεξανδρούπολη: Τρόφιμα και προϊόντα πρώτης ανάγκης σε 4.060 οικογένειες απ’ το ΤΕΒΑ, μοίρασε το Πολυκοινωνικό

Την 6η διανομή τροφίμων και προϊόντων πρώτης ανάγκης για το 2020 από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους απόρους (ΤΕΒΑ), υλοποιεί το Πολυκοινωνικό του δήμου Αλεξανδρούπολης.

“Σήμερα, σε αυτή τη τόσο δύσκολη συγκυρία για όλους μας, δίνουμε έμπρακτα το παρόν στηρίζοντας τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται περισσότερο τη βοήθειά μας.

Το Πολυκοινωνικό Κέντρο του Δήμου Αλεξανδρούπολης, ήδη υλοποιεί την 6η διανομή τροφίμων και προϊόντων πρώτης ανάγκης για το 2020 από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους απόρους (ΤΕΒΑ).

Με βαθιά συναίσθηση της ευθύνης μας απέναντι στους ευάλωτους συνδημότες μας, οι εργαζόμενοι και η διοίκηση του Πολυκοινωνικού εργάζονται ακατάπαυστα και οργανωμένα παρ’ όλες τις δυσκολίες που καλούνται να αντιμετωπίσουν εν μέσω καραντίνας και οικονομικής κρίσης, ώστε να φτάσουν τα προϊόντα έγκαιρα στα χέρια των 4.060 ωφελούμενων συνδημοτών μας.

Αυτές οι γιορτές ας αποτελέσουν μια νησίδα χαράς και ας δώσουν μια πνοή ασφαλείας, ανακούφισης και αισιοδοξίας σε όλους αυτούς που υποφέρουν περισσότερο.

Ας προσπαθούμε όλοι να μοιράσουμε μαζί χαμόγελα, ευχές και το πνεύμα των Χριστουγέννων σε αυτούς που το έχουν πιο πολύ ανάγκη.

Με αλληλεγγύη και φροντίδα για τον άνθρωπο θα αντιμετωπίσουμε αυτήν τη δοκιμασία και θα την ξεπεράσουμε με τις μικρότερες δυνατές συνέπειες.

Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε ΑΣΦΑΛΕΙΣ.

Πηγή: Evros-news.gr

Related posts

Με 73.000 ευρώ ενίσχυσε το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος το ΔΠΘ

admin

Ελεύθεροι οι δύο πρώτοι για την υπόθεση ξυλοδαρμού στην πλατεία της Ορεστιάδας

editor

Ψάχνουν άδεια σπίτια για τους στρατιωτικούς και αστυνομικούς των συνόρων οι γυναίκες του Έβρου

editor