28 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

H συνοικία της οδού Άβαντος απέκτησε wifi για ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο

Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση δικτύου wifi στην περιοχή της συνοικίας της οδού Άβαντος σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Αλεξανδρούπολης.

Με αυτόν τον τρόπο “επιτυγχάνεται ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στην τηλεκπαίδευση και γενικότερα στο διαδίκτυο προς όφελος των Δημοτών και κυρίως των παιδιών” αναφέρει ο δήμος.

Μετά τoν πλήρη τεχνικό έλεγχο των αποτελεσμάτων ο Δήμος θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο την ισχύ του δικτύου επεκτείνοντας ταυτόχρονα και την εμβέλεια του.

Από το ίδιο πρόγραμμα αναμένεται σύντομα και η δημιουργία Κοινωνικού πλυντηρίου στην ίδια περιοχή. Επίσης στo πλαίσιo της αναβάθμισης της ποιότητας των υπηρεσιών προς τους Δημότες της περιοχής της οδού Άβαντος, ξεκινά σύντομα για πρώτη φορά η λειτουργία νέου ΚΕΠ στην περιοχή.

Τέλος να σημειωθεί πως στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος wifi4U, βρίσκεται σε στάδιο ολοκλήρωσης η δημιουργία δικτύου ελεύθερης πρόσβασης στον αστικό ιστό της Αλεξανδρούπολης, των Φερών και σε άλλα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Επικίνδυνα ανεπαρκής η Zante Ferries

editor

Τα “σχολικά αγάπης” είναι έτοιμα προς παράδοση! – Η Εθελοντική ομάδα Διδυμοτείχου “αποδίδω” γέμισε με ελπίδα τα παιδιά της περιοχής!

editor

Σαμοθράκη: Σύλληψη 27χρονου αλλοδαπού διωκόμενου με Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων της Interpol

admin
28/03/2024 23:12