25 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Οικονομία Τοπικά Νέα

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έβρου: “Να μην κλείσουν άλλα τραπεζικά υποκαταστήματα στον Έβρο”

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έβρου αναφέρεται στις εξελίξεις που προέκυψαν από το επικείμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος της τράπεζας Πειραιώς των Δικαίων και το μέλλον των εργαζομένων και ζητάει την άμεση παρέμβαση των Βουλευτών του νομού μας προς την κυβέρνηση, ώστε να προστατευθούν οι εργαζόμενοι και να παραμείνει ανοικτό το υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις που προέκυψαν από το επικείμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος της τράπεζας Πειραιώς των Δικαίων, οι εργαζόμενοι παραμένουν εγκλωβισμένοι και απροστάτευτοι.

Καλούνται να επιλέξουν είτε την εθελουσία, είτε την μετάθεση τους σε απομακρυσμένες περιοχές μακριά από τις οικογένειές τους, διαφορετικά θα πάρουν τον δρόμο της ανεργίας.

Το Ε.Κ.Ε. καταδικάζει τέτοιες απαράδεκτες πρακτικές και ζητάει την άμεση παρέμβαση των Βουλευτών του νομού μας προς την κυβέρνηση, ώστε να προστατευθούν οι εργαζόμενοι και να παραμείνει ανοικτό το υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς.

Ειδικά για την περιοχή μας το επικείμενο λουκέτο ενός ακόμα υποκαταστήματος Τράπεζας, έχει σοβαρές κοινωνικές επιπτώσεις, τον αποκλεισμό των πολιτών από το τραπεζικό σύστημα και ιδιαίτερα των ευάλωτων συμπολιτών μας. Δημιουργεί ένα ανυπέρβλητο κενό και υποβάλει σε μεγάλη ταλαιπωρία τους κατοίκους της περιοχής, καθώς το συγκεκριμένο υποκατάστημα είναι το μοναδικό στην περιοχή.

Ζητάμε να μην κλείσουν άλλα τραπεζικά υποκαταστήματα στον Έβρο.
Ζητάμε την προστασία των δικαιωμάτων των εργαζομένων των τραπεζών.
Ζητάμε να σταματήσει επιτέλους η συνεχής υποβάθμιση της περιοχής.
Ζητάμε να παρθεί πίσω το απαράδεκτο πρόστιμο 3000 ευρώ που επιβλήθηκε στον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Τριγώνου.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Φράγκος Φργακούλης:”Όταν οι Παπαδημούληδες λοιδορούσαν τα έργα στον Έβρο…”

editor

Διάσωση μεταναστών στην Αλεξανδρούπολη

admin

Στην Αλεξανδρούπολη θα πραγματοποιηθεί το 8ο Προσκοπικό Συνέδριο Περιφέρειας ΑΜΘ

editor
25/04/2024 15:02