25 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Οικονομία Τοπικά Νέα

Τα εβρίτικα μπρόκολα του Αγροτικού Συνεταιρισμού “ΑΣΚΓΕ ΑΡΔΑΣ” συνεχίζουν να κατακτούν την ελληνική αγορά

Οδεύει προς το τέλος της η συγκομιδή, διαλογή, συσκευασία και προώθηση σε μεγάλες αλυσίδες Super Market και όχι μόνο της χώρας μας, των εβρίτικων μπρόκολων του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κοινής Γεωργικής Εκμετάλλευσης «ΑΡΔΑΣ» που έχει έδρα την Πλάτη του Δήμου Ορεστιάδας.

Η σεζόν για τα μοναδικής γεύσης και ποιότητας εβρίτικα μπρόκολα που καλλιεργούν και παράγουν τα μέλη του ΑΣΚΓΕ ΑΡΔΑΣ, ενός Αγροτικού Συνεταιρισμού πρότυπο και παράδειγμα προς μίμηση για όλο τον Έβρο, σχεδόν ολοκληρώνεται. Παρά τις δυσκολίες λόγω της φετινής πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού, οι εργαζόμενοι του Συνεταιρισμού τηρώντας τα μέτρα προφύλαξης, δουλεύουν πυρετωδώς για την διαλογή, καθαρισμό και συσκευασία της φετινής παραγωγής. Υπό το… άγρυπνο βλέμμα του εξαιρετικά δραστήριου Προέδρου Τάσου Τοπαλίδη, ο οποίος φρόντισε μάλιστα να αποθανατίσει τις στιγμές, φωτογραφίζοντας τις διαδικασίες συσκευασίας στην έδρα του Συλλόγου που βρίσκεται στην Πλάτη του δήμου Ορεστιάδας.

Πρώτα απ’ όλα εξαιτίας της ποιότητας και γεύσης τους, αλλά και χάρη στην σωστή οργάνωση και λειτουργία του ΑΣΚΓΕ ΑΡΔΑΣ, η διοίκηση και τα μέλη του έχουν καταφέρει να εξασφαλίσουν την διάθεση και των μπρόκολων, όπως και των άλλων προϊόντων που παράγουν. Είναι άλλωστε μια καλλιέργεια που έχει σημαντικές προοπτικές και πρόκειται για προϊόν που έχει σημαντική ζήτηση.

Πηγή: Evros-news.gr

Related posts

Αλεξανδρούπολη: Υπό έλεγχο πυρκαγιά σε αγροτική έκταση στην Αμφιτρίτη

editor

Δωρεάν rapid test από 20 έως 25 Ιουνίου στον Δήμο Ξάνθης

editor

Το Δημοτικό Σχολείο Μεγάλου Δερείου αλλάζει όψη

editor
25/04/2024 23:44