20 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

“Κάν’ το όπως ο Έβρος” λένε στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Να ακολουθήσει το παράδειγμα του Επιμελητηρίου Έβρου καλεί το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ο  πρώην δήμαρχος Θεστιέων και δικηγόρος Δημήτρης Τραπεζιώτης, εκ μέρους του Δικτύου πολιτών “Act Now”, αναφορικά με την υποστήριξη των τοπικών προϊόντων, παραγωγών και επιχειρήσεων σε αυτήν τη δύσκολή περίοδο του lockdown.

Υπενθυμίζεται ότι το Επιμελητήριο Έβρου δημιούργησε μια ιστοσελίδα με όλα τα προϊόντα του Έβρου από τοπικούς παραγωγούς. Είδη διατροφής, ποτά, αναψυκτικά, άλλα καταναλωτικά προϊόντα αλλά και e-shops συγκεντρώθηκαν σε μια ιστοσελίδα, επάνω σε ένα διαδραστικό χάρτη.

Σε σχετική ανακοίνωση του το Επιμελητήριο Έβρου αναφέρει:

“Η έξαρση του δεύτερου κύματος της πανδημίας, έφερε αναγκαστικά ένα δεύτερο lockdown στην Ελλάδα, το οποίο έχει άμεση επιρροή στην εθνική, αλλά και τις τοπικές οικονομίες της χώρας. Το Επιμελητήριο Έβρου, σε μία προσπάθεια τόνωσης της τοπικής αγοράς κοινοποιεί λίστα με τα προϊόντα που παράγονται στον Έβρο και προτρέπει όλους να τα επιλέγουν – ειδικά τώρα που η αγορά διάγει αυτή τη σοβαρή κρίση. Τα τοπικά προϊόντα διατίθεται τόσο στα μεγάλα, όσο όμως και στα λεγόμενα «super market της γειτονίας», τα οποία επίσης χρήζουν ιδιαίτερης στήριξης στη συγκεκριμένη περίοδο, ενώ κάποια από αυτά διατίθενται και ηλεκτρονικά απ’ ευθείας από τους παραγωγούς. Η λίστα που καταρτίζεται είναι δυναμική, που σημαίνει ότι θα προστίθενται συνεχώς νέα προϊόντα.

Καλούμε τους παραγωγούς που δεν εντοπίζουν τα προϊόντα τους στη λίστα, να ενημερώνουν για να συμπεριληφθούν, αλλά κυρίως καλούμε τους καταναλωτές να στηρίζουν – να στηρίξουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τον τόπο μας! Ας μη σπάσει κανένας κρίκος της αλυσίδας! Βρες εύκολα και γρήγορα τα προϊόντα του Έβρου: evros-brands.gr’

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Εγνατία Οδός: Δόθηκε παράταση ως τις 30 Νοεμβρίου στα έργα αποκατάστασης του δρόμου ΒΙ.ΠΕ-Αρδάνιο

editor

Όλοι στην «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ»

admin

Σκότωσαν τον Βασίλη Ρουμπέτη

editor
20/04/2024 13:26