Περιβάλλον Τοπικά Νέα

Δήμος Ορεστιάδας: “Ανακυκλώστε και κερδίστε πολλά δώρα”

Ο Δήμος της Ορεστιάδας παροτρύνει την πόλη να μπει και αυτή στον διασκεδαστικό κόσμο της ανακύκλωσης! Οι “Πράσινες αποστολές” ήρθαν και στην Ορεστιάδα για να εκπαιδεύσουν και να διασκεδάσουν τους πολίτες.

Ακολουθεί σχετική ανακοίνωση από τον Δ. Ορεστιάδας:

Ο Δήμος Ορεστιάδας προσφέρει στους δημότες την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά στον κόσμο ανακύκλωσης, μέσα από ολιγόλεπτες εκπαιδευτικές «Πράσινες Αποστολές – Green Missions». Ολοκληρώνοντας ο δημότης τους απαιτούμενους στόχους, κερδίζει επιπλέον πόντους επιβράβευσης από το ενημερωτικό υλικό και παράλληλα αποκτά συμμετοχή σε κληρώσεις Followgreen για υπέροχα δώρα.

Κάθε 10 ημέρες, μία νέα «Πράσινη Αποστολή» θα είναι στη διάθεση των δημοτών!
Λάβε μέρος και μπες στην κλήρωση για ένα Xiaomi Redmi 9A 32GB: πατώντας εδώ.

Τα «Green Missions» εμφανίζονται με συγκεκριμένη θεματική και χωρίζονται σε δύο κατηγορίες την «εκπαίδευση» και τη «δράση»:

Μέσω της εκπαίδευσης ο δημότης ολοκληρώνει στόχους είτε διαβάζοντας άρθρα, είτε παρακολουθώντας  βίντεο και δοκιμάζοντας τις γνώσεις του σε κουΐζ για την ανακύκλωση.
Μέσω της δράσης ο χρήστης αποκτά συμμετοχή στην ενεργή κλήρωση του Followgreen.
Για την επιτυχή έκβαση του «Green Mission» πρέπει να ολοκληρωθούν όλα τα απαραίτητα βήματα (στόχοι), ώστε οι πόντοι να προστεθούν στον λογαριασμό του δημότη.

Η ανάδειξη του/της νικητή/τριας της κλήρωσης θα πραγματοποιείται με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής επιλογής τυχαίου αριθμού. Το δώρο θα αποστέλλεται στον χώρο της επιλογής του/της νικητή/τριας μέσω εταιρείας courier, ύστερα από την ταυτοποίηση των στοιχείων του/της.

Απαραίτητη προϋπόθεση μίας έγκυρης συμμετοχής είναι η ολοκλήρωση των στόχων του Green Mission με παράλληλη εξαργύρωση των απαιτούμενων πόντων στην ενεργή κλήρωση.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Κοινωνικό Μέρισμα 2019: Δικαιούχοι ακόμη 40.000 οικογένειες

admin

Τραυματίστηκε μαθητής στο Σουφλί σε Λύκειο υπό κατάληψη

editor

Το υπ. Παιδείας προχωρά στην ακύρωση της τέταρτης Νομικής στην Πάτρα

admin