Κοινωνία Τοπικά Νέα

Ηλ. Δαστερίδης: «Ολοκληρώθηκαν απολυμάνσεις σε όλη την Αλεξανδρούπολη, ξεκίνησε ο δεύτερος κύκλος» (βίντεο)

Στις γειτονιές, στις πλατείες, σε δημόσια κτίρια, σε δρόμους, σοκάκια και πάρκα της Αλεξανδρούπολης πραγματοποιούνται συνεχώς προληπτικές απολυμάνσεις για την αποφυγή της διασποράς του COVID-19.

Μάλιστα, προχθές ολοκληρώθηκαν οι απολυμαντικές ενέργειες των συνεργείων του Δήμου σε ολόκληρο τον αστικό ιστό της πόλης, με το δεύτερο κύκλο να έχει ήδη ξεκινήσει.

Τα παραπάνω δήλωσε στο evros24 και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου του Δ. Αλεξανδρούπολης, Ηλίας Δαστερίδης. Εξάλλου, όπως δήλωσε και ο ίδιος, τα συνεργεία του Δήμου έχουν δουλέψει και στους οικισμούς των Φερών, της Μαϊστρου και της Τραϊανούπολης, ενώ ο προγραμματισμός δε θα αφήσει κανέναν οικισμό και καμία γειτονιά που να μην έχει απολυμανθεί καταλλήλως.

«24 ώρες το 24ωρο στους δρόμους, για το καλό των πολιτών» επεσήμανε χαρακτηριστικά αναφορικά με τις δράσεις των συνεργείων ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι απολυμάνσεις έχουν ήδη γίνει στους χώρους των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αλεξανδρούπολης, όπως επίσης και στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς σταθμούς. Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Δαστερίδη, πραγματοποιήθηκαν και απεντομώσεις για την σφαιρικότερη αντιμετώπιση των ζητημάτων υγιεινής.

Πηγή: evros24

 

Related posts

ΑΜΘ: Αυξήθηκαν τα τροχαία ατυχήματα τον Ιούνιο

admin

Kρίσεις στο Λιμενικό Σώμα: Ποιοι ανώτατοι αξιωματικοί διατηρούνται στις θέσεις τους και ποιοι αποστρατεύονται

editor

Αξιοθρήνητη η εικόνα του παλιού κολυμβητηρίου Αλεξανδρούπολης (βίντεο)

editor