28 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Μαθητές ειδικών σχολείων της Αλεξανδρούπολης δημιούργησαν ένα ντοκιμαντέρ για το Πολυτεχνείο

Τα παιδιά είναι η μεγαλύτερη απόδειξη πως τα πάντα μπορούν να γίνουν με θέληση και υπομονή. Ο περιορισμός των ικανοτήτων κάποιων παιδιών δεν σταματά την δύναμη της ψυχής και την  προσπάθεια τους να ολοκληρώσουν τον στόχο τους. Αυτό φάνηκε με το ντοκιμαντέρ για το έπος του Πολυτεχνείου που ετοίμασαν παιδιά με ειδικές ανάγκες από σχολεία της Αλεξανδρούπολης.

Μέσα από τα δικά τους μάτια “ξετυλίγονται” σε όλους εμάς, όλες εκείνες οι στιγμές κάνοντας αναδρομές στο παρελθόν σχετικά με τα γεγονότα του Πολυτεχνείου.

Συγκεκριμένα μαθητές του ΕΕΕΕΚ (Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης) και του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ. (Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο) Αλεξανδρούπολης συνένωσαν τις δυνάμεις και το ταλέντο τους και με την υπερπολύτιμη και εξαιρετική δουλειά των καθηγητών, του προσωπικού και των διευθυντών των δύο σχολείων αποτύπωσαν σελίδες της σύγχρονης ιστορίας σε ένα ντοκιμαντέρ δική τους παραγωγής!

Το βίντεο βραβεύτηκε ως το καλύτερο στον Πανελλήνιο διαγωνισμό σχολικού ντοκιμαντέρ, στο οποίο συμμετείχαν σχολεία γενικής εκπαίδευσης από όλη την Ελλάδα ενώ στη σελίδα της Εκπαιδευτικής Τηλεόρασης www.edutv.gr διακρίνεται ως “ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ”.

Όλος ο Έβρος “φωνάζει” πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά που με αγάπη και μεράκι εργάστηκαν μεθοδικά για το τέλειο και βραβευμένο αυτό αποτέλεσμα! Μια πρωτοβουλία “άξια πολλών επαίνων”!

Δείτε εδώ το ντοκιμαντέρ που βραβεύτηκε στον Πανελλήνιο διαγωνισμό σχολικού ντοκιμαντέρ:

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Ξεκινά η πληρωμή για τα πρώτα 800 ευρώ για την αποζημίωση ειδικού σκοπού

admin

Γέφυρα Ribbon: Ο «εφιάλτης» των Τούρκων στον Έβρο (pics)

editor

Συνελήφθη 31χρονος για διακίνηση ναρκωτικών

admin
28/03/2024 17:07