20 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Αλεξανδρούπολη: Πολίτες καταγγέλουν ότι αυτοκίνητα της ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση… σαπίζουν στο δρόμο – Ζητούν ν’ απομακρυνθούν

Διαμαρτυρίες από πολίτες της Αλεξανδρούπολης  οι οποίοι μένουν στην περιοχή του γηπέδου “Μαρακανά”, για αυτοκίνητα που… σαπίζουν στον δρόμο ο οποίος οδηγεί στο συγκεκριμένο γήπεδο μολύνοντας το περιβάλλον, έφτασαν στο Evros-news.ger.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που μας έστειλαν, αλλά και με βάση τις καταγγελίες τους, δύο από αυτά ανήκουν ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση. Το ένα είναι φορτηγάκι και έχει άλλωστε την επιγραφή του συγκεκριμένου καναλιού της Αλεξανδρούπολης και το άλλο, μια παλιά MERCEDES, υποστηρίζουν πως ανήκει στον ιδιοκτήτη του ίδιου καναλιού.

Τα δυο παλιά αυτοκίνητα δεν έχουν πινακίδες και προφανώς η ιδιοκτησία τα έχει παρατήσει εκεί χρόνια, αν και θα έπρεπε να φροντίσει για την απόσυρση και καταστροφή τους σε κάποια από τις εταιρείες επεξεργασίας και ανακύκλωσης. “Απ’ ότι ξέρουμε, η ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση έχει χώρο στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της μετά το αεροδρόμιο. Γιατί δεν τα παράτησαν εκεί αφού δεν θέλουν να τα δώσουν για παλιοσίδερα και τα έχουν αφήσει μέσα στον δρόμο να αποτελούν εστία μόλυνσης; Είναι δυνατόν ως κανάλι να κάνουν κριτική ή να καταγγέλουν άλλους ότι δεν προστατεύουν το περιβάλλον και αυτοί να λειτουργούν με αυτό τον τρόπο”; ήταν το σχόλιο ενός από τους πολίτες που επικοινώνησαν μαζί μας για το θέμα.

Πηγή: Evros-news.gr

Related posts

Δωρεάν rapid test από 30 Ιανουαρίου έως 3 Φεβρουαρίου στον Δήμο Ξάνθης

editor

Προσλήψεις ΕΠΟΠ: Ανοίγουν 1.700 νέες θέσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις

editor

Το Δ.Π.Θ. βρίσκεται στο 3% των καλύτερων πανεπιστημίων του κόσμου

editor
20/04/2024 14:16